ErgoSport Armband Iphone 5

Justerbart armband med Radiant Reflect-teknik och smidig kontroll över enheten.

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Available Colors
Black, Aqua

Arm Yourself with Motivation

Beväpna dig med motivation med yurbuds® ErgoSport™ Armband. Detta justerbara armband är tillverkat i mjuk, svettsäker neopren för en säker, bekväm passform samtidigt som RadiantReflect™-tekniken erbjuder fantastisk synlighet. Ett personligt säkerhets-ID innehåller nöduppgifter och det pekkänsliga skärmskyddet låter dig kontrollera telefonen när du är på språng. Ta på dig det och ge dig ut på vägarna. Tillgänglig kompatibilitet: Universella smarttelefoner och iPhone® 5

Ett mjukt band i neopren ger en säker och bekväm passform för de flesta armstorlekar.
Snygga under dagen, dubbel säkerhet på natten – Radiant ReflectTM är en reflekterande teknik som ger ultimat synlighet i mörkret.
Enkelhet är kärnan i yurbuds produktdesign och absolut nödvändigt när du försöker använda din telefon eller MP3-spelare. Vårt skärmskydd gör att du kan interagera med din enhet på ett smidigt sätt.
Alla armband från yurbuds har ett antibakteriellt överdrag och är bakterieresistenta.