JBL Quantum 100

Trådbundet over-ear-gamingheadset med uppfällbar mikrofon

40
96
32
120
3.94
Hörlurskabel, längd (m)
1.2
220
7.7
4
3.5
2.4
1.9
1
10.2
8.9
6.1
4.9
2.5
Ja

Sound is Survival

Förvandla ditt spel till ett episkt event. Med JBL QuantumSOUND Signature sätter JBL Quantum 100-hörlurarna dig mitt i handlingen. Äg spelet med ett uppslukande och exakt ljud som gör att du hör minsta detalj och känner varje explosion, en avtagbar bommikrofon med röstfokus för tydlig kommunikation och lätt och bekvämt memory foam. Den avtagbara bommikrofonen erbjuder tydlig interaktion med flera spelare och kuddar av memory foam gör att du kan spela bekvämt i flera timmar. Skapa din spelupplevelse med JBL Quantum 100-hörlurarna.

Från de tystaste fotstegen till den kraftigaste explosionen – JBL QuantumSOUND Signature gör varje scen episk och varje spelare mer konkurrenskraftig. Vårt signaturljud ger det mest realistiska ljudlandskapet och en fördel i alla strider.
Det lätta huvudbandet och öronkuddarna av memory foam är designade för riktigt långa spelomgångar.
Med JBL Quantum 100-headset kan du samla dina trupper och möta dina motståndare på ett tydligt sätt. Den avtagbara riktade bommikrofonen med röstfokus har mute-funktion.
JBL Quantum 100-hörlurarna är utformade för full kompatibilitet med det inbyggda surroundljud-systemet i Windows 10-datorer och Xbox™ ONE-konsoler.
JBL Quantum 100 kan användas via 3,5 mm-kontakt med PC, PlayStation™*, Xbox™, Nintendo Switch™, mobil, Mac och VR. Kontrollera kompatibiliteten i anslutningsguiden. *Kompatibel med PlayStation (PS5 och PS4) **Kompatibel med alla Xbox-modeller inklusive Xbox Series X S och One