JBL Vibe Beam

Helt trådlösa öronsnäckor

8
100
16
39.5
1.4
8.8
0.3
Bluetooth-sändareffekt
<15 dBm
5.2
2
8
IPX-klassificering
IPX54 earbuds/IPX2 charging case

Djup bas, massor av underhållning

Ta med ljudet överallt. Med bas som känns, upp till 32 timmars sammanlagd batteritid och en säker, bekväm stick-closed-design är stänk- och dammtåliga JBL Vibe Beam utformade för att underhålla dig varje dag Oavsett om du glider runt i stan eller kopplar av på stranden kommer dina handsfree-stereosamtal alltid att vara kristallklara, samtidigt som Smart Ambient-tekniken håller dig medveten om din omgivning. Och när du behöver en extra boost kan du snabbladda två extra timmar på bara 10 minuter.

Få ut det mesta av dina spellistor med högkvalitativt ljud från säkra, pålitliga öronsnäckor med 8 mm-element med JBL Deep Bass-ljud.
JBL Vibe Beams ergonomiska, stick-closed-design sitter så bekvämt att du kanske glömmer bort att du har dem på dig. Den slutna konstruktionen stänger ute ljud utifrån och förstärker basprestanda.
Med 8 timmars batteritid i öronsnäckorna och 24 timmar i fodralet ger JBL Vibe Beam ljud hela dagen. Och när du behöver mer ström kan du snabbladda ytterligare två timmar på bara 10 minuter.
Res vart som helst och hör allt med Smart Ambient-tekniken. När du behöver pausa för ett snabbt samtal gör TalkThru att du hör dig själv och andra omkring dig direkt, utan att ta ur öronsnäckorna. Eller använd Ambient Aware för att behålla musiken på medan du håller koll på omgivningen.
När du ringer handsfree-stereosamtal på språng kan VoiceAware balansera hur mycket av din egen röst du hör när du pratar med andra.
Från stranden till cykelbanan – de IP54-klassade öronsnäckorna och IPX2-laddningsfodralet är vatten- och dammtåliga för heldagsupplevelser.
Lyssna hela dagen – på ditt sätt. Ställ in det ljud du föredrar med den särskilda appen och förvandla JBL Vibe Beam till din idealiska ljudkompis.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Det är inte ovanligt att råka ut för laddningsproblem med True Wireless-hörlurar av den typ som laddas då man placerar dem i laddningsfodralet.
    Ibland stoppas laddningen, ibland startar laddningen inte alls, eller så kanske en av lurarna plötsligt sätts på och börjar parkopplingsprocessen.