Cruise

Styrstångsmonterat Bluetooth-ljudsystem

Såld från 2019 tills nu

Uteffekt (W)
2 x 20
Mått (inch)
3.93 x 23.9 x 6.29
Mått (cm)
10 x 60.9 x 16
0.35
0.77
3
Ja
Stänksäker
Ja

Ge din åktur ett lyft med JBL Cruise.

JBL Cruise är ett ändamålsenligt framtaget ljudsystem utformat för användning med motorcyklar och skotrar. Cruise, som är mycket säkrare att använda än in-ear-hörlurar, ger fler leenden per liter. Strömma musik enkelt med en Bluetooth-enhet och ladda den via den inbyggda USB-porten. Ett par element på 65 mm, som drivs av en inbyggd digital förstärkare, ger en ojämförlig konsertupplevelse. All denna teknik och prestanda är förpackad i ett handskvänligt, IPX5-märkt system som kan monteras på nästan vilken motorcykel eller skoter som helst med hjälp av vårt JBL-patentsökta spegelintegreringsfäste. De förare som gillar att själva stå för designen lär glädjas över att Cruise enkelt kan målas för att matcha deras stil.

Njut av en trådlös JBL-upplevelse via Bluetooth
5 V, 1 A uteffekt för laddning av smarttelefoner via USB
För utomhusanvändning, där du inte behöver bekymra dig över väderprognosen
Universellt styrstångsfäste anpassat för alla motorcyklar och skotrar i trafiken
Lättanvända knappar, även med handskar
Det hållbara metall- och plasthöljet är lätt att måla så att det matchar förarens stil