Cinema SB400

120 watt, draadloze Cinema soundbar en subwoofer

Aan de slag met uw Cinema SB400

Bluetooth
Frequency response
38Hz – 20kHz
Enclosure type
Ported
Subwoofer Maximum Recommended Amplifier Power
100 watts
Speaker Maximum Recommended Amplifier Power
60 watts peak per channel
Subwoofer Weight (kg)
10.5
Subwoofer Width (mm)
329
Subwoofer Height (in)
14
Subwoofer Depth (in)
12-5/8
Speaker Width (in)
43-5/16
Subwoofer Depth (mm)
320
Speaker Depth (in)
2-1/2
Speaker Width (mm)
1100
Subwoofer Weight (lb)
23.1
Speaker Height (in)
3-3/4
Speaker Weight (kg)
3.3
Speaker Weight (lb)
7.3
Subwoofer Height (mm)
355
Speaker Depth (mm)
64
Speaker Height (mm)
95
Subwoofer Width (in)
13
System Frequency Response
38Hz – 20kHz (–6dB)
Subwoofer Power Requirement
100V – 240V, 50/60Hz, 100W
Subwoofer Low-Frequncy Transducer
One 8" down-firing cone
Speaker High-Frequency Transducer
One 1" (25mm) dome per channel
Speaker Midrange Transducer
Two 2-1/4" (57mm) cones per channel

Bluetooth­-enabled soundbar with a powerful, 200-watt wireless subwoofer.

Geluidsbalk met Bluetooth-ondersteuning en krachtige, 200-watt draadloze subwoofer. Televisie met hoge resolutie is fantastisch, maar wat heb je eraan als de kwaliteit van het geluid niet overeenkomt met die van de video? Gelukkig biedt het JBL® Cinema SB400-systeem audio van bioscoopkwaliteit in een compacte, uiterst stijlvolle behuizing. De tweekanaals geluidsbalk bevat vier 57 mm woofers, twee 25 mm tweeters, een versterker die tot 120 watt aan vermogen levert, geïntegreerde Bluetooth®-technologie voor het streamen van muziek vanaf digitale apparaten, drie HDMI®-ingangen en HARMAN Display Surround-technologie, waarmee een 3D-luisteromgeving wordt gecreëerd met behulp van slechts twee kanalen. Het systeem bevat tevens een 200-watt, 200 mm draadloze subwoofer met basversterkingsregelaar. De SB400 is alles wat u zich maar kunt wensen in een geluidssysteem.

De Cinema SB400 is uitgerust met versterkers, regelaars en linker- en rechterwoofers en -tweeters in één enkele soundbar. De ingebouwde versterking maakt aansluiting en bediening van het systeem gemakkelijker en biedt tot 120 watt aan vermogen.
Niets trekt u zo de actie in als een donderend basgeluid. De 200 mm transducer voor lage frequenties van de subwoofer en de ingebouwde 200 watt versterker van de Cinema SB400 leveren alle impact, emotie en opwinding die uw entertainment te bieden heeft. En omdat het systeem draadloos is, ontbreken lelijke kabels tussen de soundbar en subwoofer.
Films en televisieprogramma's zijn niet het enige dat beter klinkt met een JBL-soundbar. De Cinema SB400 streamt draadloos muziek van smartphones en tablets, waarbij ruimtevullende volbereiks geluidsweergave met uitzonderlijke bas wordt geleverd.
Met drie HDMI-ingangen biedt de Cinema SB400 eenvoudige aansluitmogelijkheden voor meerdere HDMI-broncomponenten. Het apparaat bevat tevens één HMDI-uitgang met audioretourkanaal (Audio Return Channel - ARC), dat het geluid van de televisie terugleidt naar de soundbar. Dit maakt overschakelen gemakkelijker en zorgt ervoor dat het systeem eenvoudiger te gebruiken is.
De Cinema SB400, waarbij in ruime mate gebruik is gemaakt van de expertise van HARMAN op het gebied van thuisbioscoopaudio, stelt u in staat bioscoopgeluid te verkrijgen zonder dat u meerdere luidsprekers hoeft toe te voegen. Met behulp van de in eigen huis ontwikkelde HARMAN Display Surround-technologie wordt een virtuele surround-geluidservaring gecreëerd terwijl tegelijkertijd de originele audiomix met zijn eigen timbre en speciale balans behouden blijft.
De Cinema SB400 decodeert soundtracks van films in hun native indeling, waardoor conversiefasen die de geluidskwaliteit verlagen overbodig zijn. Hierdoor kan de soundbar een sublieme surround-geluidservaring voor meerdere luisteraars bieden.

Meer support

4 resultaten
  • De eerste keer dat u de koppeling uitvoert, kan het enkele minuten duren om verbinding te maken. Als meer dan vijf minuten verstrijken zonder resultaat, schakelt u beide apparaten UIT en opnieuw AAN.
  • Het spijt ons voor dit probleem. Volgens de EuP regeling moeten alle elektronische apparaten volledig uit gaan na een bepaalde tijd. Helaas betekent dit dat de soundbar niet wakker kan worden gemaakt na een half uur. Het is in dat geval noodzakelijk de aan/uit knop te gebruiken.
  • Dit probleem wordt voornamelijk veroorzaakt door het te hard indrukken van de sounbars VOL + of VOL – knoppen. Druk enkel hard genoeg om één klik te voelen. Wanneer u een tweede klik voelt, drukt u te hard en activeert u de mute functie voor leren en niet voor VOL omhoog of omlaag. Het kan zijn dat u herhaaldelijk de VOL knop op de soundbar moet loslaten en weer moet inklikken, gevolgd door het indrukken van de VOL knop op de TV afstandsbediening. Het surround lampje op de soundbar licht nu wit op en gaat terug naar blinken in amber, als teken dat de functie is aangeleerd. Dit is echter geen probleem. Probeer bovenstaande stappen een paar keer totdat de drie commando’s zijn aangeleerd. De soundbar gaat alleen uit de leer modus wanneer u de surround knop ingedrukt houdt.
  • Met HARMAN Volume kun je het gewenste volume instellen tussen laag, midden en hoog. Je kunt naar je audio luisteren zonder plotselinge storende veranderingen zoals luide reclamespotjes en volumeverschillen wanneer je overschakelt tussen kanalen op je televisie. Andere voordelen omvatten volledige geluidseffecten, zelfs bij lage volumes. Dit betekent dat als je films bekijkt (dvd, BlueRay-disc) en HARMAN Volume is ingesteld op laag volume, het signaal meer wordt gecomprimeerd dan bij andere volumeniveaus. Hierdoor krijg je natuurlijk, consistent geluid op laag volume te horen en niet alleen dialogen in films, waardoor je dezelfde filmervaring krijg geboden, alleen op een lager volume. Wat het beste voor jou is, is een kwestie van persoonlijke voorkeur, dus wij adviseren een beetje te experimenteren met de drie verschillende niveaus.