Wanneer ik de SB 400 het volume omhoog en omlaag en de mute codes probeer aan te leren van mijn TV afstandsbediening, krijg ik alleen mute of misschien mute en één van de volumes aan de praat. Wat gaat er mis?

Wanneer ik de SB 400 het volume omhoog en omlaag en de mute codes probeer aan te leren van mijn TV afstandsbediening, krijg ik alleen mute of misschien mute en één van de volumes aan de praat. Wat gaat er mis?

Dit probleem wordt voornamelijk veroorzaakt door het te hard indrukken van de sounbars VOL + of VOL – knoppen. Druk enkel hard genoeg om één klik te voelen. Wanneer u een tweede klik voelt, drukt u te hard en activeert u de mute functie voor leren en niet voor VOL omhoog of omlaag. Het kan zijn dat u herhaaldelijk de VOL knop op de soundbar moet loslaten en weer moet inklikken, gevolgd door het indrukken van de VOL knop op de TV afstandsbediening. Het surround lampje op de soundbar licht nu wit op en gaat terug naar blinken in amber, als teken dat de functie is aangeleerd. Dit is echter geen probleem. Probeer bovenstaande stappen een paar keer totdat de drie commando’s zijn aangeleerd. De soundbar gaat alleen uit de leer modus wanneer u de surround knop ingedrukt houdt.