JBL 104-BT (Pair)

Compacte desktop-referentiemonitoren met Bluetooth

Aan de slag met uw JBL 104-BT (Pair)

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Bluetooth
Bluetooth-versie
5.0
Lage frequentie omvormer
118 mm (4,5 inch)
Hoge frequente omvormer
19 mm (0,75 inch), zachte koepel
Cross-over
1725 Hz, 1e orde
Eindversterker
60 W (30 W per luidspreker), klasse D
Gevoeligheid
87 dB SPL op 1 m met -10 dBV Aux-in (Volume = Max)
Maximale continue SPL
89 dB
Systeempiek SPL
102 dB (roze ruis, 12 dB crestfactor)
Maximale SPL, tijdelijke piek
104 dB
Maximale piek ingangsniveau (-10 dBV / +4 dBu):
+6 dBV / +20,3 dBu
Frequentiebereik (-3 dB SPL)
88 Hz - 20 kHz
Frequentiebereik (-10 dB SPL)
60 Hz - 20 kHz
Nominale impedantie systeem
8 Ω
Minimale impedantie
7,8 Ω bij 260 Hz
Tuningfrequentie kast
72 Hz
Criteria systeemvervorming
< 10% THD bij maximale output met volledige compressor / inschakeling begrenzer
Criteria elektrische vervorming
< 0,2% THD bij 1 kHz, 2,83 VRMS-output; <1% THD bij 1 kHz, volledige nominale output
Signaal-ruisverhouding
75 dBA (A-gewogen), 70 dBr (ongewogen), vergeleken met 2,83 VRMS-output op HF
Dekking (horizontaal x verticaal)
120° x 60°
Specificatie akoestische test
ATS# 1000340443
Hoogte
247 mm (9,72 inch)
Breedte
153 mm (6,02 inch)
Diepte
124 mm (4,88 inch)
Nettogewicht
Hoofdmonitor = 2,06 kg (4,54 lbs); Slave-monitor = 1,73 kg (3,81 lbs)
Enclosure Type
Ported
Enclosure Material
ABS with metal grille
Enclosure Finish
Matte black acrylic paint (104-BT) ; Matte white acrylic paint (104-BTW)
System Output Type
1/8" stereo headphone with auto speaker mute
System Input Type
Bluetooth, 1/8" Aux, RCA, 1/4" TRS balanced
Input Selection Options
Bluetooth, Aux, RCA, TRS, All
System Power Handling
30 W x 2 @ 100 hours, IEC/SMS
System Polarity
EIA
AC Input Voltage
100 – 240 VAC (± 10%), 50/60 Hz
Current Draw
85 watts
Electrical Current Draw (W) Idle 100 / 240 VAC
3.52 / 3.70
Electrical Current Draw (W) Max Power 100 / 240 VAC
80 / 80
Electrical Current Draw (W) Low Power Standby Mode 100 / 240 VAC
0.34 / 0.46

Legendarisch geluid, zonder kabels

JBL 104-BT compacte referentiemonitoren met Bluetooth, de nieuwste modellen in de 1-serie, gemaakt met zeven decennia lange JBL Professional-engineering om het meest accurate en nauwkeurige geluid in hun klasse te leveren. Ze zijn perfect voor het studiomuzikanten, producers, podcasters en vloggers, maar ook voor professionele audiotechnici die op zoek zijn naar een nauwkeurige draagbare referentie met Bluetooth-streaming. De JBL 104-BT referentiemonitoren combineren een krachtige coaxiale 118 mm (4,5 inch) laagfrequente driver en 19 mm (0,75 inch) zachte koepeltweeter, krachtige geïntegreerde 60 watt versterking en een innovatief akoestisch ontwerp om een eerlijk geluid te reproduceren met uitzonderlijke beeldvorming en scherpe details. Met Bluetooth-streaming kun je mixen via Bluetooth controleren om er zeker van te zijn dat ze geweldig klinken in elk luisterscenario. Zowel de zwarte 104-BT- als de witte 104-BTW-versies zijn slanke, elegante ontwerpen en compacte vormfactoren, die verbluffende statements maken in elke studio met behoud van waardevolle werkruimte. Creatieve professionals, muziekliefhebbers en iedereen die de flexibiliteit wil om zowel bekabeld als draadloos geluid naar hoogwaardige studiomonitoren te streamen, kan op de JBL 104-BT rekenen voor een nauwkeurige, betrouwbare geluidsreferentie en een echt plezierige luisterervaring.

Met 118 mm (4,5 inch) LF-driver en 19 mm (0,75 inch) zachte koepel-HF-driver
Verdeelt 30 watt over elke luidspreker
Geschikt voor desktop
Verbinding met professionele apparatuur, muziekbronnen en consumentenproducten mogelijk
Inclusief volumebediening op het voorpaneel, ingangsselectie en hoofdtelefoonaansluiting met automatische demping van de luidsprekers

Bel onze support-afdeling

Bel ons nu op: +31 207960986

WhatsApp Ons

Stuur ons een bericht op +31 207960986 of klik hier