JBL Tuner - Black - Portable Bluetooth Speaker with DAB/FM radio - Hero JBL Tuner - Black - Portable Bluetooth Speaker with DAB/FM radio - Back JBL Tuner - Black - Portable Bluetooth Speaker with DAB/FM radio - Detailshot 1
JBL Tuner - Black - Portable Bluetooth Speaker with DAB/FM radio - Hero
  • JBL Tuner - Black - Portable Bluetooth Speaker with DAB/FM radio - Swatch Image
  • JBL Tuner - White - Portable Bluetooth Speaker with DAB/FM radio - Swatch Image

JBL Tuner

JBL Tuner is een compacte draagbare Bluetooth-luidspreker met een krachtig geluid en kristalheldere digitale DAB-radio. Je kunt nu overal luisteren naar je favoriete nummers en radiozenders, dankzij het compacte ontwerp en een oplaadbare batterij die tot 8 uur lang meegaat. Als er geen digitaal bereik is, schakel je gewoon over naar FM-radio. De tuner heeft ook een eenvoudig af te lezen scrollbaar, verlicht LCD-display en 5 vooraf ingestelde DAB/FM-knoppen om snel te kunnen afstemmen op je favoriete zenders. Kortom, het perfecte apparaat om onderweg naar muziek te luisteren.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Bluetooth versie 4.1
Afspeeltijd muziek (uur) 8
Output (W) 5

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 16.5 x 6.6 x 6.6
Afmetingen (inch) 6.49 x 2.59 x 2.59
Gewicht (kg) 0.44
Gewicht (lbs) 0.98

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth versie 4.1
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Tuner
  • 1 x USB-kabel
  • 1 x 5V/1A-adapter
  • 1 x Veiligheidsblad
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
JBL Tuner - What's in the Box

Meer support

• Hoe herstel ik de fabrieksinstellingen van Tuner 2 en XL?

De reset voor de Tuner 2 en Tuner XL werkt als volgt:
    Reset naar fabrieksinstellingen - Houd de Preset 1 & Bluetooth-knoppen ingedrukt voor meer dan 10 seconden.
  • Tuner XL – DAB ontvangst problemen

Er is een zelden voorkomend probleem waar sommige DAB-radiostations niet kunnen worden gevonden , na het uitvoeren van een scan.
    Als u dit probleem ervaart , is er hiervoor een firmware-update beschikbaar, waarmee dit probleem opgelost kan worden.
    Lees de update instructies eerst goed door en ga daarna verder met de installatie van de update.

Klik alstublieft op de onderstaande link, om deze update te downloaden:
    JBL TUNER XL

Mocht u verder nog vragen hebben over deze update, of omtrent de installatie van de update. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
  • Display time-out en standby-tijden

Het display schakelt automatisch uit na 30 seconden als er geen knoppen worden ingedrukt. Dit is om de levensduur van de batterij te sparen. Door op een willekeurige knop te drukken, wordt het display weer geactiveerd. Het is niet mogelijk om de automatische time-out van het display te wijzigen of uit te schakelen.

De luidspreker zelf wordt automatisch uitgeschakeld na 15 minuten van inactiviteit, d.w.z. als er geen muziek wordt afgespeeld in welke modus dan ook of indien er geen knop is ingedrukt (kan niet worden gewijzigd).
  • Wat is het verschil tussen Soundgear en Soundgear BTA?

Het verschil is de BTA-eenheid. Dit is een Bluetooth-zender. Bij de Soundgear BTA wordt standaard de BTA-eenheid geleverd. Bij de Soundgear is dit niet het geval. De BTA kan worden verbonden (via een signaalkabel) met een tv-toestel, een FM-tuner of een andere stereobron op lijnniveau en kan vervolgens dit signaal draadloos naar de Soundgear streamen, via Bluetooth. Tv-geluid of gamegeluid zijn mogelijk omdat de BTA en de Soundgear gebruikmaken van aptX Low Latency, waarmee de audiovertraging wordt verminderd tot een niveau waarbij beeld en geluid nauwkeurig gesynchroniseerd worden. Dit is ook het geheim achter de optie om twee Soundgears te verbinden met één BTA-eenheid, zodat twee personen een tv-uitzending of een videogame kunnen delen. U kunt zelfs de BTA gebruiken om naar de meeste andere Bluetooth-hoofdtelefoons en -luidsprekers te streamen, maar de vertraging is alleen gering genoeg voor videogebruik als deze apparaten eveneens aptX LL ondersteunen.

• Firmwareversie controleren

De firmwareversie controleren:
    Houd de knoppen 'Preset 1' & 'Preset 5' langer dan 10 seconden ingedrukt.
  • Kan ik de Soundgear met de bijbehorende BTA Bluetooth-zender gebruiken voor allerlei soorten bronnen?

Ja, alle bronnen die analoge signalen op lijnniveau of stereo digitale optische audiosignalen uitvoeren kunnen worden gebruikt, via een kabelverbinding met de BTA-zender. Als je dus een CD-speler of een FM- of digitale radiotuner hebt, kun je de BTA hiermee verbinden en het geluid uitvoeren naar je Soundgear (of naar andere Bluetooth-hoofdtelefoons die deze indeling ondersteunen). Houd er rekening mee dat platenspelers een extra voorversterker nodig hebben om op deze manier te kunnen worden gebruikt.

• Tuner 2 – DAB ontvangst problemen

Er is een zelden voorkomend probleem waar sommige DAB-radiostations niet kunnen worden gevonden , na het uitvoeren van een scan.
    Als u dit probleem ervaart , is er hiervoor een firmware-update beschikbaar, waarmee dit probleem opgelost kan worden.
    Lees de update instructies eerst goed door en ga daarna verder met de installatie van de update.

Klik alstublieft op de onderstaande link, om deze update te downloaden:
    JBL TUNER 2

Mocht u verder nog vragen hebben over deze update, of omtrent de installatie van de update. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.