JBL Playlist

Draadloze luidspreker met ingebouwde Chromecast technologie

Aan de slag met uw JBL Playlist

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Transducers
2 x 57mm (2.25") woofers
Nominaal vermogen
2 x 15W
Frequentiebereik
60Hz ~ 20kHz (-6dB)
Signaal-ruisverhouding
>80dB
Ingangaansluitingen
Wi-Fi, Bluetooth®, Aux-in
Gewicht
1.120g
Voeding
100-240VAC, 50/60Hz, 30Watt
Stroomverbruik in de slaapstand
<2.0 Watt
Productafmetingen (B x L x H)
316mm (12,4") x 147mm (5,8") x 131mm (5,2")
Verpakkingsafmetingen (B x L x H)
350mm (13.8") x 240mm (9.4") x 140mm (5.5")
Bluetooth® versie
4.2 versie
Bluetooth® transmitter frequentiebereik
2402 – 2480MHz
Bluetooth® zendvermogen
<4dBm
Bluetooth® zendmodulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G WiFi zender frequentiebereik
5.150~5.350GHz, 5.470~5.725GHz, 5.725~5.825GHz
5G Wi-Fi zender frequentievermogen
<20dBm (EIRP)
5G Wi-Fi modulatie
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11 n/ac
2.4G WiFi zender frequentiebereik
2412 – 2.472MHz (2.4GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G WiFi zender vermogen
<20dBm (EIRP)
2.4G Wi-Fi modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2.4G WiFi netwerk compatibiliteit
IEEE 802.11b/g/n

Verstuur miljoenen nummers gemakkelijk naar een buitengewoon klinkende luidspreker

JBL Playlist luidsprekers hebben ingebouwde Chromecast technologie, zodat je muziek direct van je favoriete muziekapp, radio of podcast naar je luidspreker kunt streamen vanaf je smart apparaat. Je kunt de luidsprekers vanaf iedere plek in je huis bedienen met je iOS of Android apparaat(en) -- iPhone®, iPad®, Android™ telefoon of tablet, Mac® of Windows® laptop, of Chromebook.

Met de ingebouwde Chromecast technologie tik je simpelweg op de Cast-knop in een van je favoriete mobiele muziek apps om direct te beginnen met het afspelen op de luidsprekers. Bedien de luidsprekers direct vanaf je telefoon - zoek, speel af, pauzeer, verhoog het volume - overal in huis.
Maak een keuze uit miljoenen nummers van populaire muziekdiensten zoals Spotify, Pandora, Google Play Music ™, TuneIn en iHeartRadio of blijf op de hoogte van het laatste nieuws met NPR podcasts. Er worden voortdurend nieuwe apps toegevoegd, dus er komt nooit een einde aan je muziek, online radiostations en podcasts waar je van kunt genieten. Meer informatie vind je op https://www.google.com/cast/apps/.
Luister naar Spotify via je luidsprekers, laptop en tv waarbij je de Spotify app als afstandsbediening gebruikt. Gebruik de "One Touch"-afspeelfunctie op de Playlist luidspreker om je favoriete playlist direct af te spelen.
Chromecast streamt rechtstreeks uit de cloud, waardoor je de beste geluidskwaliteit krijgt. Geniet van kristalhelder geluid precies op de manier zoals de artiesten het bedoeld hebben.
Met de ingebouwde Chromecast technologie kun je je telefoon blijven gebruiken terwijl je muziek verder speelt. Beantwoord een telefoontje, speel een spelletje of verstuur een tekstbericht zonder de kamer te verlaten, zonder onderbreking van wat er afspeelt op de luidsprekers en zonder de batterij belasten.
Stel je systeem eenvoudig in en luister naar muziek in meerdere kamers met de Google Home app. Met een stap voor stap handleiding kun je snel beginnen met het streamen van je muziek.
Ondersteunt de nieuwste draadloze technologie voor thuisnetwerken en dual-band (zowel 2,4 GHz als 5 GHz) Wi-Fi-verbinding voor een snellere, robuuste en stabielere draadloze verbinding
Sluit ieder apparaat aan via Bluetooth of de 3,5 mm ingang

Meer support

6 resultaten

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Bel onze support-afdeling

Bel onze support-afdeling

Bel ons nu op: +31 207960986

Maandag - Vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00

Stuur een email aan onze support-afdeling

Stuur een email aan onze support-afdeling

We zijn er van maandag t/m zondag om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Stuur ons een email
Chat met onze support-afdeling

Chat met onze support-afdeling

Chat is open op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 en van 10:00 - 16:00 in het weekend.

message

WhatsApp Ons

Stuur ons een bericht op +31 207960986 of klik hier

Maandag - vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00