JBL Go

Draagbare Bluetooth Luidspreker

Verkocht vanaf 2016 tot nu

Opvolger product: JBL Go 2

Aan de slag met uw JBL Go

3
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
180Hz – 20kHz
Afmetingen (cm)
6.8 x 8.3 x 3.2
Afmetingen (inch)
2.7 x 3.3 x 1.3
.13
.3
4.1
1.5
5
Ja

Great Sound On The Go

Met de JBL GO neem je JBL-kwaliteitsgeluid overal mee naartoe. De GO, jouw alles-in-één luidspreker, streamt muziek via Bluetooth vanaf smartphones en tablets en heeft een oplaadbare batterij met maximaal 5 uur speeltijd. De GO is ook voorzien van een handige ruisonderdrukkende speakerphone, zodat je telefoontjes kunt aannemen zonder je luidspreker uit te schakelen. De JBL GO, verkrijgbaar in 8 opvallende kleuren met een gepolijste en duurzame dubbele injectie afwerking, is een blikvanger waar je ook bent en past bij iedere stijl. Met de geïntegreerde uitsparing voor een draagbandje (draagbandje optioneel) kun je je muziek altijd meenemen. In een wereld waar stijl en audio hand in hand gaan, is de JBL GO ieders perfecte maatje.

Stream draadloos je muziek in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor maximaal 5 uur speeltijd
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder dankzij de ruis- en echo-onderdukkende speakerphone
Strak design in 8 opvallende kleuren
Maak je geen zorgen als je geen Bluetooth hebt, plug een audiokabel in de speaker en geniet zo van je muziek

Meer support

2 resultaten
  • Verwijder eerst de luidspreker uit de Bluetooth-instellingen van je bronapparaat.
    Schakel de luidspreker in en houd vervolgens de Volume + knop en Bluetooth-knop samen gedurende 3-5 seconden ingedrukt totdat de luidspreker wordt uitgeschakeld.
    Eenmaal uitgeschakeld, is de luidspreker gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Bij sommige telefoons, zoals iPhones en bepaalde Android-modellen, wordt het volume gesynchroniseerd bij gebruik van Bluetooth en leiden niveaus onder volume-instelling 4 (getest met iPhone 6) ertoe dat de GO na enkele minuten op stand-by wordt gezet. Als je zachter wilt afspelen maar nog steeds je iPhone wilt gebruiken als bron, schakel je over op een bekabelde verbinding van de hoofdtelefoonuitgang naar de AUX-ingang van de GO. Hierdoor kun je het volume van de GO instellen op de laagste stand en vervolgens het totale niveau regelen op de telefoon. Natuurlijk wordt de GO weer op stand-by gezet als het bronniveau van de telefoon op een buitengewone lage stand is ingesteld, omdat de GO een bepaald niveau nodig heeft om te kunnen blijven spelen. Je kunt ook een telefoon gebruiken die niet volume als bron synchroniseert. Veel Android-telefoons synchroniseren geen geluid, dus door een dergelijke telefoon te gebruiken kun je de GO afstellen op het laagste niveau en het totale niveau onafhankelijk instellen, zelfs via Bluetooth. Dit resulteert gewoonlijk in een muziekvolume van het gewenste niveau.