JBL Boombox 2 - Squad - Portable Bluetooth Speaker - Hero JBL Boombox 2 - Squad - Portable Bluetooth Speaker - Front JBL Boombox 2 - Squad - Portable Bluetooth Speaker - Back
JBL Boombox 2 - Squad - Portable Bluetooth Speaker - Hero
  • JBL Boombox 2 - Squad - Portable Bluetooth Speaker - Swatch Image
  • JBL Boombox 2 - Black - Portable Bluetooth Speaker - Swatch Image

JBL Boombox 2

["Maak er jouw feest van. Van barbecues in de tuin tot roadtrips in het weekend, de JBL Boombox 2 doet zijn naam eer aan met zijn monsterlijke bas, stoer uiterlijk en maar liefst 24 uur afspeeltijd. Deze krachtige Bluetooth-luidspreker is IPX7-waterproof, draagbaar en levert dag en nacht krachtig geluid.", "Maak er jouw feest van. Van barbecues in de tuin tot roadtrips in het weekend, de JBL Boombox 2 doet zijn naam eer aan met zijn monsterlijke bas, stoer uiterlijk en maar liefst 24 uur speeltijd. Deze krachtige luidspreker is IPX7-waterproof, draagbaar, en levert dag en nacht krachtig geluid. Verbind met andere JBL PartyBoost luidsprekers om er echt een groot feest van te maken. Met de JBL Boombox 2 feesten je vrienden nonstop en de ingebouwde powerbank zorgt ervoor dat je apparaten opgeladen blijven. Dus je blijft gaan, van 's avonds laat tot vroeg in de morgen!"]

Product Specificaties

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 24
Output (W) 2 x 40 W RMS-woofer + 2 x 40 W RMS-tweeter

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 50 Hz - 20 kHz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 48.5 x 20.1 x 25.7
Afmetingen (inch) 19.1 x 7.9 x 10.1
Gewicht (kg) 5.9
Gewicht (lbs) 13

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frequentie 2.402 GHz – 2.480 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth ≤ 10 dBm (EIRP)
Bluetooth versie 5.1
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Boombox 2
  • 1 x JBL Voedingsadapter
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
JBL Boombox 2 - What's in the Box

Meer support

• Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden

• Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.

Categorie:

Connectivity
  • De Boombox resetten

Houd in de Power ON-modus de knoppen ‘Volume +’ en ‘Afspelen’ gelijktijdig meer dan 3 seconden ingedrukt -> Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit. Nu is het apparaat gereset naar de fabrieksinstellingen.

• Informatie over firmwareversie van Boombox 2

Voor de Boombox 2 is een nieuwe firmwareversie uitgebracht (versie 0.4.4.0). Hieronder vind je een lijst met verbeteringen:
    1. Verbeteringen in Bluetooth-verbindingsstabiliteit.
    2. Ondersteuning voor PartyBoost onder aux-in-verbinding.
    3. Verbeteringen voor het schakelen tussen PartyBoost- en stereomodus.
    4. Verbeteringen in firmware-updatestabiliteit met iOS.
    5. Verbeteringen in de stabiliteit van het wisselen van muziek tussen aux-in- en Bluetooth-verbinding.

De firmware-update wordt geïnstalleerd als een OTA-update:
    1. Download en installeer de JBL Portable-app vanuit de Google Play/App Store, of update de app als je deze al hebt gedownload.
    2. Verbind je Boombox 2 met je telefoon/tablet via Bluetooth.
    3. Open de JBL Portable-app en wacht tot de Boombox 2 verschijnt.
    4. Selecteer op het scherm Boombox 2 de instellingen (tandwielsymbool).
    5. Ga verder met het installeren van de firmware-update.
  • Meerdere Partyboost-luidsprekers in een groep instellen

1. Verbind de eerste Partyboost luidspreker met uw smartphone en begin met het afspelen van muziek (voor de beste resultaten speelt u langer dan 20 seconden muziek af op deze luidspreker voordat u verdergaat met de volgende stappen).
    2. Druk op de Partyboost-knop op de eerste luidspreker.
    3. Zet de tweede luidspreker die u wilt verbinden in de Partyboost-modus.
    4. Druk nu op de Partyboost-knop van de tweede luidspreker.
    5. Na een paar seconden zouden beide Partyboost-luidsprekers verbinding moeten maken en samen moeten afspelen.
    Het kan enkele seconden duren nadat de muziek is gestart voordat het geluid van beide luidsprekers hoorbaar is. PartyBoostButtonsGroup.png
  • Kan ik de PartyBoost-functie gebruiken als ik mijn JBL-luidspreker verbind met een computer (pc/laptop/Apple Mac)?

De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
  • Koppelingsproblemen met een computer of pc

In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
    De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.

Categorie:

Connectivity
  • Uw PartyBoost-luidsprekers in stereomodus zetten

1. Beide luidsprekers inschakelen
    2. Koppel uw apparaat via Bluetooth aan een van de twee speakers.
    3. Begin met het streamen van content naar die luidspreker
    4. Ga naar de JBL Portable-app
    5. Laat de app de afspeelinhoud van één luidspreker detecteren
    6. Druk na detectie op de knop Connect/Partyboost op beide luidsprekers
    7. Laat de app beide luidsprekers identificeren
    8. U ziet nu de optie voor zowel de Partymode als de stereomodus
    9.  Voordat u overschakelt naar stereomodus, speelt u > 5 seconden audio af in Partymodus
    10. Schakel nu in de app de stereomodus in

• De naam van de JBL Connect-app wijzigen in JBL Portable

De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • Beschikt mijn luidspreker over een luidspreker-/spraakassistentfunctie?

Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Informatie over waterbestendigheid

Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.