Informatie over firmwareversie van Boombox 2

Voor de Boombox 2 is een nieuwe firmwareversie uitgebracht (versie 0.4.4.0). Hieronder vind je een lijst met verbeteringen:
1. Verbeteringen in Bluetooth-verbindingsstabiliteit.
2. Ondersteuning voor PartyBoost onder aux-in-verbinding.
3. Verbeteringen voor het schakelen tussen PartyBoost- en stereomodus.
4. Verbeteringen in firmware-updatestabiliteit met iOS.
5. Verbeteringen in de stabiliteit van het wisselen van muziek tussen aux-in- en Bluetooth-verbinding.

De firmware-update wordt geïnstalleerd als een OTA-update:
1. Download en installeer de JBL Portable-app vanuit de Google Play/App Store, of update de app als je deze al hebt gedownload.
2. Verbind je Boombox 2 met je telefoon/tablet via Bluetooth.
3. Open de JBL Portable-app en wacht tot de Boombox 2 verschijnt.
4. Selecteer op het scherm Boombox 2 de instellingen (tandwielsymbool).
5. Ga verder met het installeren van de firmware-update.
Relevant voor:
Categorie: Product information