JBL Quantum Stream Studio

USB-streamingmicrofoon

Aan de slag met uw JBL Quantum Stream Studio

Product Specificaties

Vereiste spanning/verbruik
5 V ⎓ 500 mA
Frequentiebereik
50 Hz - 16 kHz
Gevoeligheid
-37±3 dB (1 kHz@1 Pa, 0 dB = 1 v/Pa)
Maximale SPL
110 dB
Sampling-snelheid
44.1kHz / 48 kHz / 96 kHz / 192 kHz
Bitsnelheid
16/24 bit
Capsules
3 * 14 mm elektret-condensatormicrofoons
Polaire patronen
cardioïde, omnidirectioneel, stereo, bidirectioneel
Impedantie versterker koptelefoon
16 ohm / 32 ohm
Vermogen koptelefoon (RMS)
42 mWrms per kanaal (belasting = 32 ohm)
Koptelefoon THD
<0,5% (belasting = 32 ohm)
Frequentiebereik koptelefoon
20 Hz - 20 kHz
Koptelefoon signaal naar ruis
92 dB met 48kHz sampling-snelheid, 93 dB met 192 kHz sampling-snelheid (A-gewogen)
Gewicht microfoon met standaard
582 g

Sound is survival Laat je stem horen

Klink als een professional met de JBL Quantum Stream Studio-microfoon. Of je nu alleen, met een co-host of met veel gasten gaat gamen, streamen of opnemen, je kunt snel schakelen tussen vier verschillende opnamepatronen, zodat iedereen goed hoorbaar blijft. Er is geen extra uitrusting nodig om je gaming naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de RGB VU-meter weet je altijd hoeveel geluid wordt geproduceerd en de dynamische bereikcompressor zorgt ervoor dat alle stemmen op hetzelfde niveau blijven. Een game streamen? Je hebt volledige controle over de balans tussen de geluiden van je game en je eigen commentaar. Gebruik de meegeleverde JBL QuantumENGINE PC-software om EQ aan te passen, ruisonderdrukking toe te passen of de RGB-verlichting van de microfoon aan te passen.

Stream of neem één, twee of meer stemmen op via drie lichte, snel bewegende en gevoelige (-37 dB) 14 mm cardioïde condensatormicrofoons, allemaal met een breed, vlak frequentiebereik (50Hz - 16kHz). Bij opnamen van 192 kHz/24 bit klinken je streams en opnamen alsof ze van studiokwaliteit zijn en leggen ze elke nuance van je uitspraken vast.
Een enkele knop op de voorkant van de microfoon wisselt snel tussen vier spraakopnamepatronen: cardioïde voor wanneer je zelf opneemt of streamt, bidirectioneel als je iemand interviewt aan de andere kant van de microfoon, stereo als jij en je co-host aan dezelfde kant van de microfoon zitten of je een muziekinstrument opneemt, en omnidirectioneel voor elke stream of podcast waarbij meer dan twee mensen praten.
Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de hele tijd met hetzelfde volume praten: de dynamische bereikcompressor voorkomt dat je stem gaat clippen als je te luid praat, of geeft je een boost als je te zacht praat.
Voel je dat je moet hoesten? Tik op de aanraaksensor boven op de microfoon om jezelf kort te dempen. De RGB-lampjes rond de gril worden rood om je eraan te herinneren dat je publiek je niet kan horen.
Houd eenvoudig je volumeniveaus in de gaten met de realtime RGB VU-meter rondom de regelknop. Te laag? Probeer de gain te verhogen. Ga je het rood in? Je luisteraars horen misschien clippen en vervorming, dus draai het iets terug.
Houd je stem rechtstreeks in de gaten via je koptelefoon met behulp van de 3,5 mm-aansluiting, regel je volume op de microfoon zelf en gebruik de meegeleverde JBL QuantumENGINE-software om je EQ aan te passen. Je kunt ook eenvoudig de balans regelen tussen pc-geluid en de hoeveelheid spraak die tijdens het streamen naar je headset wordt doorgestuurd. De audio-/spraakmonitorfunctie zorgt voor de beste balans tussen het geluid van je game en het niveau van je stem.
Gebruik de meegeleverde standaard om de microfoon vast te zetten, of als je al een stand of C-klemsysteem in je systeem hebt, kun je deze rechtstreeks in een van beide schroeven.
De JBL Quantum Stream Studio-microfoon staat stevig op tafel dankzij de stevige standaard van een zinklegering. Premium componenten zoals de metalen behuizing en gril maken deze microfoon geschikt voor elke professionele streamingopstelling.
Met de meegeleverde JBL QuantumENGINE-software kun je snel EQ en gain aanpassen om je geluid te verfijnen, jezelf dempen en dempen stoppen, ruisonderdrukking toepassen, een snelle microfoontest uitvoeren en zelfs de RBG-verlichting van de microfoon aanpassen, allemaal via je computerscherm.

Meer support

4 resultaten
  • Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Om een Quantum-headset te resetten, moet je het product op je computer aansluiten en de QuantumEngine openen.

Wanneer je de QuantumEngine open hebt staan, ga je naar het "Systeemsoftware" tabje en druk je op "Fabrieksinstellingen herstellen".

Alleen producten die compatibel zijn met de QuantumEngine kunnen op deze manier worden gereset.

• Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.