JBL Tune 215TWS - White - True wireless earbuds - Hero JBL Tune 215TWS - White - True wireless earbuds - Front JBL Tune 215TWS - White - True wireless earbuds - Detailshot 1
JBL Tune 215TWS - White - True wireless earbuds - Hero
  • JBL Tune 215TWS - White - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL Tune 215TWS - Green - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL Tune 215TWS - Pink - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL Tune 215TWS - Purple - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL Tune 215TWS - Black - True wireless earbuds - Swatch Image

JBL Tune 215TWS

Voel je één met de muziek, zonder kabels die in de weg zitten. Je favoriete muziek klinkt beter met JBL Pure Bass. De JBL TUNE 215TWS-koptelefoon is extra comfortabel en houdt je 25 uur bezig. Je kunt eenvoudig bellen en je spraakassistent gebruiken met Dual Connect via één van of beide oordopjes. En spaar je batterij zodat je langer kunt luisteren of snel kunt opladen met USB type-C.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Maat van driver (mm) 6

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 101
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms) 16
Aantal drivers per oor 1

Afmetingsspecificaties

Charging Case Weight (oz) 1.8
Earpiece Weight (oz) 0.4
Gewicht van oplaadcase (g) 51.3
Gewicht van oordopje (g) 10.8

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
Bluetooth-frequentie 2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0 - 6dbm
Bluetooth-versie 5.0
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• JBL TUNE 215TWS
  • 1 x type-C USB-oplaadkabel
  • 1 x oplaadcase
  • 1 x garantie / waarschuwing (W / !)
  • 1 x beknopte handleiding / veiligheidsinformatieblad (S / i)
JBL Tune 215TWS - What's in the Box

Meer support

Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden
• Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.• Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.• Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".• Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.• Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.• Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
Hoe kan ik mijn True Wireless Stereo-hoofdtelefoon opnieuw instellen?
Terwijl de oordoppen in de oplaaddoos zijn geplaatst en het opladen daadwerkelijk plaatsvindt, hou je de knop op de rechter oorschelp ongeveer 5 seconden ingedrukt. De LED op de oordop gaat uit en weer aan. Dit herstelt de fabrieksinstellingen. Hou er rekening mee dat het opladen moet plaatsvinden voordat het opnieuw instellen werkt. Als de batterij van de oplaaddoos leeg is, laad deze dan eerst opnieuw op.
Koppelingsproblemen met een smartphone of tablet
1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.
Koppelingsproblemen met een computer of pc
In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:• A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.• AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.
Uw TWS-oordopjes uitschakelen
1. Plaats de oordopjes terug in de oplaadhoes en sluit het deksel. 2. Houd de knoppen op zowel de linker- als de rechteroordop langer dan 2 seconden ingedrukt. U kunt ook alleen een van de knoppen ingedrukt houden om de linker- of rechteroordop uit te schakelen. 3. Gebruik de functie Automatisch uitschakelen via de JBL Headphone-app (alleen van toepassing op hoofdtelefoons die worden ondersteund in onze JBL Headphone-app).
Hoe u laadproblemen kunt voorkomen, True Wireless-oortjes
Het is niet ongewoon dat er oplaadproblemen optreden met True Wireless-oortjes van het type dat wordt opgeladen wanneer ze in een oplaadcase worden gestopt.Soms stopt het opladen, soms begint het opladen helemaal niet, of misschien wordt een van de oordoppen plotseling ingeschakeld en begint het koppelingsproces.Dit wordt bijna altijd veroorzaakt door vuil op de laadcontacten. Deze contacten zijn kwetsbaar, omdat ze gemakkelijk verontreinigd kunnen raken door zweet, huidvet of oorsmeer.Ze zijn meestal verguld, maar vergulden voorkomt geen oppervlaktevuil, alleen corrosie.Dus als u oplaadproblemen hebt, is de eerste stap altijd om alle contactpunten schoon te maken, zowel op elke oorschelp als in de oplaadhoes.Het is niet altijd gemakkelijk om in de kleine gaatjes te komen, maar hiervoor kunt u een wattenstaafje of make-upstaafje gebruiken.Een kleine kwast of een andere kwast kan ook prima van dienst zijn. Bevochtig de punt met een beetje ontsmettingsalcohol, draai het vervolgens en schrob licht op elk contactoppervlak.Herhaal dit totdat de contactpunten zichtbaar schoon zijn en het opladen naar behoren werkt.
Informatie waterbestendigheid
Deze koptelefoon heeft geen IPX-classificatie en is niet waterbestendig. Overmatige blootstelling aan water of vocht kan leiden tot onherstelbare schade aan de koptelefoon.
Wordt volumeregeling ondersteund?
Deze oordopjes hebben geen volumeregeling. U moet het volume van uw apparaat handmatig regelen.
Koptelefoons en communicatie-apps van derden (Skype, Zoom, WhatsApp, enz.)
Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt. Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon moet instellen als ‘communicatieapparaat’ in de app die u gebruikt.