JBL Tune 205

Koptelefoon met oordopjes

Aan de slag met uw JBL Tune 205

12.5
1
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
100dB SPL/1mw
32.0
1.0
118.2
3.88
14.3
0.53
Ja
Platte kabel die niet in de knoop raakt
Nee

Krachtig, zuiver bassgeluid. Nu in een versie voor onderweg.

Wij introduceren de JBL TUNE205 koptelefoon met oordopjes met JBL Pure Bass-geluid. Ze zijn lichtgewicht, comfortabel en compact. Onder de premium metallic behuizing bevinden zich een stel 12,5 mm drivers die een serieuze bas voortbrengen, terwijl de zachte, ergonomisch gevormde oordopjes ervoor zorgen dat de luisterervaring langdurig comfortabel blijft. Daarnaast stelt een eenknops-afstandsbediening je in staat om muziek af te spelen, maar ook telefoongesprekken onderweg te beantwoorden met de ingebouwde microfoon, waardoor de JBL TUNE205 je dagelijkse metgezel wordt voor het werk, thuis en onderweg.

Al ongeveer 70 jaar heeft JBL het precieze en indrukwekkende geluid geproduceerd dat te vinden is op grote muzieklocaties wereldwijd. Deze koptelefoon reproduceert datzelfde JBL-geluid door een bas eruit te knallen die zowel diep als krachtig is.
Muziek afspelen met een gemakkelijke eenknops-afstandsbediening. Komt er een telefoontje binnen? Beantwoord het onderweg met de ingebouwde microfoon.
Een platte, duurzame kabel die niet in de knoop raakt.
De zachte, ergonomisch gevormde oordopjes stellen je in staat comfortabel van je muziek te genieten
Afwerking van hoge kwaliteit geeft je koptelefoon (en jou) een geraffineerde en stijlvolle look.
De TUNE205 kan gemakkelijk worden bewaard in het zachte draagtasje en zo meegenomen worden.