Synchros S200i

Ultieme in-ear stereo hoofdtelefoon

Verkocht vanaf 2013 tot nu

Aan de slag met uw Synchros S200i

Product Specificaties

Type
Ultra-light, die-cast aluminum construction
Connector
3.5mm jack
Driver
Advanced 10 mm driver

Premium in-ear listening 2.0

Als het klinkt als de toekomst, dan klinkt het naar JBL Het is tijd om de oude te vervangen voor een nieuwe: hier is de JBL Synchros S200 in-ear stereo hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon, met precisie-vervaardigd, aluminium gegoten oordopjes en metalen accenten, is een klasse apart. Onder een hoek geplaatste oordopjes en een speciale platte kabel garanderen een comfortabele en stabiele pasvorm voor urenlang luisterplezier zonder knopen in het snoer. De S200, gebaseerd op dezelfde JBL-geluidssystemen die worden gebruikt in de meest prestigieuze clubs ter wereld, levert een gebalanceerde geluidsbeleving met fantastische helderheid en diepe, pulserende bas. De Synchros S200 is verkrijgbaar in 2 kleuren, Onyx en Glacier, en 2 configuraties; Apple 3-toets remote kabel of universele 3-toets remote kabel. Wat u ook kiest, de Synchros S200 brengt uw draagbare luisterplezier naar een hoger niveau.

De JBL S200 is voorzien van een ultra-licht, zeer duurzaam aluminium frame voor optimaal comfort en urenlang luisterplezier.
Een premium 10 mm driver ideaal voor geavanceerde geluidsprestaties.
Wetenschappelijk ontworpen oordop-akoestiek en een eerste klas 10 mm driver zijn de kern van de JBL PureBass performance. Ze leveren brute kracht en de helderheid van pulserende bas - het geluid dat men verwacht van de wereldleider in concertgeluid. Het resultaat spreekt voor zich: Befaamd JBL-geluid, helderheid bij alle frequenties en op alle volumes, laat u genieten van de zwaarste drums zonder ook maar iets op te offeren aan geluidskwaliteit.
Welke configuratie u ook kiest voor uw S200, de kabel is ontworpen om knopen in het snoer te voorkomen.
Comply™ foam tips bieden een hogere geluidsisolatie voor een betere geluidskwaliteit.