Synchros S100i

Geavanceerde in-ear stereo hoofdtelefoon

Aan de slag met uw Synchros S100i

Maximum SPL
106dB @ 5mW
Rated Input Power
5mW
Connector
3.5mm jack
Driver
Advanced 9 mm driver

Comfortable – adaptable – powerful

Ultra-light vakmanschap - krachtig geluid De nieuwe JBL Synchros S100 levert weergaloos geluid in een hedendaags design. Door de gegoten aluminium oordopjes met metalen accenten is deze in-ear hoofdtelefoon een klasse apart. De onder een hoek geplaatste oordopjes en speciale platte kabel garanderen een comfortabele en stabiele pasvorm voor urenlang luisterplezier zonder knopen in het snoer. De S100, gebaseerd op JBL-geluidssystemen die worden gebruikt in de meest prestigieuze clubs van de wereld, levert een gebalanceerde geluidsbeleving met fantastische helderheid en diepe, krachtige bas. Verkrijgbaar in 2 kleuren, Onyx en Glacier, en 2 configuraties; Apple 3-toets remote kabel of universele 3-toets remote kabel. Wat u ook kiest, de Synchros S100 brengt uw draagbare luisterplezier naar een hoger niveau.

De JBL S100 is voorzien van een ultra-licht, zeer duurzaam aluminium frame, waardoor makkelijk te dragen is voor urenlang comfortabel luisterplezier.
Een precisie-vervaardigde 9 mm driver ideaal voor geavanceerde geluidsprestaties.
Wetenschappelijk ontworpen oordop-akoestiek en een eerste klas 9 mm driver zijn de kern van de JBL PureBass performance. Ze leveren brute kracht en de helderheid van pulserende bas - het geluid dat men verwacht van de wereldleider in concertgeluid. Het resultaat spreekt voor zich: Befaamd JBL-geluid, helderheid bij alle frequenties en op alle volumes, laat u genieten van de zwaarste drums zonder ook maar iets op te offeren aan geluidskwaliteit.
Onder een hoek geplaatste oordopjes met drie maten siliconen tips (S, M, L) zorgen voor optimaal comfort en stabiliteit
Welke configuratie u ook kiest voor uw S100, de kabel is ontworpen om knopen in het snoer te voorkomen.
Comply™ foam tips bieden een hogere geluidsisolatie voor een betere geluidskwaliteit.