Synchros Reflect BT

Training Klare, Bluetooth® in-ear hoofdtelefoon

Aan de slag met uw Synchros Reflect BT

Connector
Bluetooth®
Driver
Premium 8.5mm

Be Seen. Perform Better. Wirelessly

Je ultieme trainingspartner. Je weet wat je voor ogen hebt, nu heb je een partner die je helpt dit te bereiken. Geluid van topkwaliteit gecombineerd met een optimale pasvorm bieden je de perfecte omstandigheden om je grenzen te verleggen. Het reflecterende koord valt op in het donker, waardoor je ook dan goed zichtbaar bent. Zijn unieke kabelsysteem zorgt ervoor dat je de hoofdtelefoon perfect op maat kan instellen. Zijn transpiratiebestendige, robuuste design gecombineerd met het legendarische geluid van JBL zorgen ervoor dat je het uiterste uit jezelf kunt halen.

Door de Bluetooth-connectiviteit ben je vrij van snoeren en speel je tot 5 uur lang je favoriete liedjes af. Je verandert met gemak van liedje of past het volume aan, zelfs wanneer je smartphone tot 12 meter verderop veilig in je sporttas zit opgeborgen.
Ga van het zekere uit: de transpiratiebestendige kabel van de Reflect BT zorgt voor zichtbaarheid in het donker, perfect voor wie ‘s avonds hardloopt. Een ingebouwd oprolmechanisme laat je eenvoudig de lengte van het koord aanpassen.
Ontworpen om in je oren te blijven zitten ongeacht de omstandigheden waaraan ze je blootstelt.
Ingebouwde magneetjes houden je oordopjes op stand-by; wanneer je de oordopjes niet gebruikt, kun je ze om je nek hangen waar ze samen klikken. Nooit meer losse kabels!
Connectiviteit. Gemak. Gemoedsrust. Ontvang oproepen, beheer je muziek en stel het volume bij met de robuuste inline regelaars.
Dubbele 8,5mm drivers geven je een dreunende bas en heldere vocals voor de ultieme opzwepende track.