JBL Tune 290

In-ear hoofdtelefoon met krachtig JBL Pure Bass geluid en gemaakt met hoogwaardig aluminium.

Aan de slag met uw JBL Tune 290

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
8.7
Number of Microphones
1
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
102 ±3dB
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
16.0
Aantal drivers per oor
1.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (cm)
124.2
Lengte hoofdtelefoonkabel (ft)
4.07
Gewicht (g)
71.0
Gewicht (oz)
2.5
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Ingebouwde microfoon
Ja
Opberghoesje
Ja
Platte kabel die niet in de knoop raakt
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
JBL Pure Bass-geluid
Ja

Zonder knopen. Zonder zorgen

Maak kennis met de JBL TUNE290 on-ear hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is een lichtgewicht, comfortabel en compact. Onder de alluminium afgewerkte behuizing leveren twee 8,7 mm drivers indrukwekkende bas en produceren het krachtige JBL Pure Bass geluid dat je kent van grote concertzalen, arena's en opnamestudio's over de hele wereld. De één-toets afstandsbediening en de platte kabel die niet snel in de war raak zorgt ervoor dat je muziek kunt afspelen en gemakkelijk gesprekken aan kunt nemen met de ingebouwde microfoon. Dit maakt de JBL TUNE290 uw ideale dagelijkse gezelschap voor werk, thuis en onderweg.

De behuizing van de oordopjes is vervaardigd uit aluminium, dit maakt 'm licht van gewicht en stoer.
JBL ontwerpt al meer dan 60 jaar het nauwkeurige, indrukwekkende geluid voor grote concertzalen over de hele wereld. Deze hoofdtelefoon reproduceert hetzelfde JBL-geluid, met een bas die zowel diep als krachtig is.
Regel de muziekweergave met de handige één-toets afstandsbediening. Inkomend gesprek? Beantwoord gemakkelijk met de ingebouwde microfoon.
De platte duurzame kabel zorgt ervoor dat knopen tot het verleden behoren.