ErgoSport Armsleeve Iphone 5

Armsleeve, die past om de meeste armen, omvat een reflecterend ontwerp en naadloze apparaatbediening.

Downloads

Product Specificaties

Available Colors
Black, Aqua

Arm Yourself with Motivation

Houd je motivatie binnen handbereik. Het ontwerp van de yurbuds® ErgoSport™ Armsleeve is flexibel en past om de meeste armen. De hoes is gemaakt van zacht neopreen dat niet verschuift of schuurt en beschermt je telefoon tegen zweet en regen. Door de aanraakgevoelige beschermlaag kun je afspeellijsten en gesprekken probleemloos bedienen. De reflecterende accenten zorgen voor zichtbaarheid en veiligheid. Schuif hem om en ga lopen. Geschikt voor: Universele smartphones en iPhone® 5

Door het zachte, flexibele materiaal laat de ErgoSportTM Armsleeve zich moeiteloos om de arm schuiven en levert het een comfortabele en veilige pasvorm voor nagenoeg alle armen.
Reflecterende afdekking biedt een grote zichtbaarheid voor extra veiligheid 's avonds.
Eenvoud is de kern van het productontwerp van yurbuds en een must in combinatie met je smartphone of mp3-speler. Onze schermafdekking levert een naadloze verbinding tussen jou en je apparaat.
Ontworpen om te bescherming te bieden bij actief gebruik zodat je je kunt concentreren op je taak
Dankzij de voering met een antibacteriële deklaag zijn alle yurbuds-armbanden bestand tegen ziektekiemen.
Neem je ID, creditcard, huissleutel of andere noodzakelijke items mee bij iedere work-out.