JBL Quantum TWS

Volledig draadloze gaming oordopjes met noise cancelling

Aan de slag met uw JBL Quantum TWS

10
106
16
1.5
0.4
42.4
11
5.2
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.8
Bluetooth-frequentie
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<12 dBm EIRP
2
8
5
4
16
16
True Adaptive Noise Cancelling

Sound is survival

Speel overal en hoor alles met JBL Quantum TWS. True Adaptive Noise Cancelling beperkt afleiding terwijl je opgaat in nauwkeurig surround-geluid. Of, als je terug wilt gaan naar de echte wereld, kun je met JBL Dual Source snel en gemakkelijk overschakelen van game-audio naar inkomende oproepen, terwijl Ambient Aware je alert houdt op je omgeving. Compatible met alle Bluetooth bronnen, zodat je naadloos van het ene toestel naar het andere kunt overschakelen, waar je ook heen gaat. Koppel eenvoudig en snel met Bluetooth smartphones. Maak 2.4GHz verbindingen met lage latentie met compatible toestellen dankzij de bijgeleverde USB-C dongle. Met de oplaadcase voeg je 16 uur batterij toe aan de 8 uur in je oordopjes.

Ervaar alsof je middenin in de game zit met JBL QuantumSURROUND* voor geweldig en nauwkeurig geluid overal om je heen. *JBL QuantumSURROUND is alleen beschikbaar op pc's in combinatie met JBL QuantumENGINE-software. Raadpleeg de connectiviteitshandleiding voor compatibiliteit.
Zorg voor een 2,4 GHz-verbinding met lage latentie naar compatibele apparaten met de meegeleverde USB-C-dongle die goed past in de oplaadhoes. De JBL Quantum TWS-oordopjes zijn compatible met alle Bluetooth-apparaten, zoals smartphones en tablets.
Mis nooit meer een oproep terwijl je de melkweg aan het verdedigen bent. Nadat je een lossless 2,4 GHz draadloze verbinding hebt gemaakt met een compatible apparaat, kun je met JBL Dual Source eenvoudig een inkomende oproep beantwoorden via Bluetooth en daarna teruggaan naar je lossless 2,4 GHz draadloze verbinding.
Blijf gefocust op je game met automatische kalibratie van JBL's True Adaptive Noise Cancelling. Of houd je omgeving in de gaten met Ambient Aware.
Of je nu commando's roept of vrienden belt voor een wedstrijd, je stem komt altijd luid en duidelijk door dankzij de 6 microfoons met geïntegreerde beamforming technologie.
Start met gamen wanneer je maar wilt. Dag of nacht, met regen of zonneschijn. met 8 uur batterijduur en 16 uur in de case, plus een duurzaam, lichtgewicht, IPX4 waterbestendig ontwerp voor comfort en veiligheid onderweg.
Hulp nodig in de echte wereld? Tik om te praten wanneer je verbonden bent met je mobiele apparaat en krijg hulp van Hey Google en Alexa met Multi AI-ondersteuning.
. Geniet overal van complete controle over je volledig draadloze stereogeluid. De JBL Quantum TWS is compatible met eigen JBL Quantum PC-software en de JBL Headphones App, zodat je je EQ-, microfoon- en surround sound-instellingen kunt aanpassen voor een perfecte gamingomgeving.

Meer support

13 resultaten
  • Als je de microfoon niet gebruikt, zorg er dan voor dat alle communicatiesoftware zoals Zoom, Skype, Discord, enz. is gesloten en dat je microfoon is gedempt. Je kunt ook gebruikmaken van de Dual Connect-functie en een van de oordopjes in het oplaaddoosje plaatsen en de oordopjes snel opladen om de afspeeltijd te verlengen.
  • Plaats de draadloze USB-dongle in de USB-C-connector van je apparaat en plaats de oordopjes in je oren. De oordopjes maken automatisch verbinding met je draadloze USB-dongle. Als de oordopjes niet automatisch koppelen, kun je ze handmatig opnieuw koppelen door de JBL Quantum TWS via Bluetooth aan te sluiten op een mobiel apparaat en de JBL Headphones-app te openen. Schakel de modus "Dongle koppelen" in en druk vervolgens op de koppelingsknop op de draadloze USB-dongle. (Let op: de draadloze USB-dongle moet worden aangesloten op een geactiveerd apparaat). Je krijgt een bericht op je JBL Headphones-app dat het koppelen is gelukt en drukt vervolgens op "Ik begrijp het".
  • Wanneer de oordopjes tegelijkertijd zijn aangesloten op de draadloze USB-dongle en Bluetooth-verbinding, tik drie keer op het linker oordopje om tussen de twee verbindingen te schakelen. Je hoort een toon nadat je drie keer op het linkeroordopje hebt getikt om aan te geven dat er wordt geschakeld. Als je wordt gebeld op je mobiele apparaat, kun je dubbeltikken op een van de oordopjes en de oordopjes schakelen automatisch over naar die verbinding terwijl je het telefoontje beantwoordt.
  • De JBL Quantum TWS werkt op de meeste mobiele apparaten. Sommige mobiele apparaten beperken echter het gebruik van de audio- en microfoonfuncties via USB-C, waardoor er geen audio- of microfoongebruik mogelijk is. In deze gevallen adviseren we om verbinding te maken met de oordopjes via hun Bluetooth-verbinding.
  • Om een Quantum-headset te resetten, moet je het product op je computer aansluiten en de QuantumEngine openen.

Wanneer je de QuantumEngine open hebt staan, ga je naar het "Systeemsoftware" tabje en druk je op "Fabrieksinstellingen herstellen".

Alleen producten die compatibel zijn met de QuantumEngine kunnen op deze manier worden gereset.

• De JBL Quantum hoofdtelefoon-upgradetool definieert uw hoofdtelefoonervaring opnieuw. Via uw macOS-apparaat kunt u nu eenvoudig de headset upgraden.
    Download vanuit de macOS-appstore: https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Ondersteunde modellen zijn:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Ja, de JBL Quantum TWS- en JBL Quantum TWS Air-oordopjes zijn compatibel met de JBL Headphones-app. Hiermee kun je de EQ-, ANC- (alleen JBL Quantum TWS) en Smart Ambient-functie, Smart Audio & Gaming enz. bedienen voor betere ervaringen met je headset, net als andere JBL lifestyle-producten.
  • Het is niet mogelijk om Ambient Aware of TalkThru tegelijkertijd met Sidetone te activeren wanneer de microfoon tijdens een oproep wordt ingeschakeld. Dit werkt altijd zo, ongeacht of u Bluetooth of de 2,4 GHz-modus gebruikt.
    U kunt Ambient Aware tijdens een oproep gebruiken als Sidetone is uitgeschakeld. U kunt dit doen in zowel Bluetooth- als de 2,4 GHz-modus.
    Alle drie de audiomodi worden geactiveerd als de microfoon op uw apparaat wordt uitgeschakeld, ongeacht of u Bluetooth of de 2,4 GHz-modus gebruikt.
  • Controleer of het volume is ingeschakeld en of het juiste apparaat is geselecteerd in de geluidsinstellingen van het systeem. Controleer de volumeniveaus van de computer en zorg ervoor dat er niets is gedempt of helemaal is uitgeschakeld.