JBL Tune 305C USB

Oordopjes met hoge resolutie audio-ondersteuning en JBL Pure Bass Sound, USB-C-connectiviteit, afstandsbediening met 3 knoppen, microfoon en EQ-presetinstellingen.

Aan de slag met uw JBL Tune 305C USB

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Frequentiebereik
20 Hz – 40 kHz
Impedantie
32 ohm
Gevoeligheid
102 dB SPL@ 1 kHz 1 mW
Grootte
12,5 mm/0,49’’ dynamische driver
Gevoeligheid microfoon
-42 dBV/Pa @ 1kHz
Maximale gebruikstemperatuur
45 °C
Grootte
12,5 mm/0,49’’  dynamische driver
Gewicht
15,3 g / 0,03 lbs
Bluetooth-versie
V5.3
Bluetooth-profielversie
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2,4 GHz - 2,4835 GHz
Vermogen Bluetooth-zender
< 11 dBm
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz Frequentie draadloze operator
2,4 GHz – 2,4835 GHz
Zendervermogen van de 2,4 GHz draadloze zender
<9 dBm (EIRP)
2,4 GHz draadloze modulatie
GFSK

Audio met hoge resolutie en JBL Pure Bass Sound. Nu beschikbaar.

Maak kennis met de JBL Tune 305C USB-C oordopjes. Ze zijn licht, comfortabel en compact. Twee dynamische drivers van 12,5 mm leveren krachtig JBL Pure Bass Sound en de hoge resolutie audio-ondersteuning zorgt voor een geweldige geluidskwaliteit. Een USB-C-aansluiting maakt ze compatible met een groot aantal apparaten zoals pc's, mobiele telefoons, en gamingapparaten. Daarnaast kun je met de drieknops-afstandsbediening muziek regelen, het volume aanpassen, EQ-presets instellen en onderweg oproepen beantwoorden met de ingebouwde microfoon. Dit alles maakt de JBL Tune 305C USB-C ideaal voor dagelijks gebruik. Thuis, op het werk en onderweg.

Al meer dan 75 jaar produceert JBL het precieze en indrukwekkende geluid dat je hoort op grote muzieklocaties wereldwijd. Deze oordopjes evenaren datzelfde JBL-geluid met een diepe en krachtige bas. Audio met hoge resolutie zorgt voor een heldere en gedetailleerde geluidskwaliteit met een breed frequentiebereik.
Moet je verbinding maken met een pc, mobiele telefoon of gamingapparaat? USB-C-connectiviteit zorgt voor compatibiliteit met een groot aantal apparaten*. *Controleer de USB-C-compatibiliteit met jouw apparaat.
Muziek afspelen en het volume aanpassen met een gemakkelijke drieknops-afstandsbediening. Komt er een telefoontje binnen? Beantwoord het onderweg met de ingebouwde microfoon.
Selecteer Default, Bass of Vocal om het geluid te vinden dat bij je past via de drieknops-afstandsbediening op de kabel.
De duurzame platte kabel raakt niet in de knoop, zelfs niet in je tas.