JBL Quantum 350 Wireless - Black - Wireless PC gaming headset with detachable boom mic - Hero JBL Quantum 350 Wireless - Black - Wireless PC gaming headset with detachable boom mic - Front JBL Quantum 350 Wireless - Black - Wireless PC gaming headset with detachable boom mic - Back
JBL Quantum 350 Wireless - Black - Wireless PC gaming headset with detachable boom mic - Hero

JBL Quantum 350 Wireless

Klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de JBL Quantum 350 draadloze gamingheadset. Van de stilste voetstappen tot de luidste laserstralen, met de QuantumSOUND Signature van JBL sta je middenin de actie. De afneembare, spraakfocusgerichte boommicrofoon zorgt ervoor dat andere spelers je altijd duidelijk kunnen horen. Met draadloos verbinding zonder verlies, 22 uur batterijduur en lichtgewicht oorkussens van traagschuim hoef je nooit meer een seconde te missen van je gamingsessies. De JBL QuantumENGINE pc-software zorgt voor een precieze afstemming van het geluid. Je tegenstanders weten niet wat hen overkomt.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Maat van driver (mm) 40

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 115 dB SPL @1 kHz
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms) 32
Actieve frequentierespons 20 Hz – 20 kHz

Afmetingsspecificaties

Lengte koptelefoonkabel (m) 1
Headphone Cable Length (ft) 3.3
Ear Cup External Height (in) 4
Ear Cup External Width (in) 3.5
Ear Cup Internal Height (in) 2.4
Ear Cup Internal Width (in) 1.9
Ear Cup Depth (in) 1
Hoogte (cm) 10.2
Breedte (cm) 8.9
Interne breedte (cm) 6.1
Interne hoogte (cm) 4.9
Diepte (cm) 2.5
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• JBL Quantum 350 draadloze headset
  • Kabel van type C naar type A
  • USB-audioadapter
  • Windschermschuim voor boommicrofoon
  • QSG | Garantiekaart | Veiligheidsblad
JBL Quantum 350 Wireless - What's in the Box

Meer support

• Wat zit er in de doos?

De JBL Quantum 350 Wireless doos bevat:
    • De headset (Quantum 350).
    • Een USB-kabel van type A naar C.
    • Een verwijderbare microfoon.
    • Een draadloze zenderdongle.
    • QSG | Garantiekaart | Waarschuwingskaart.
    • Een microfoon voor de voorruit.
  • De USB-verbinding gebruiken

De USB-poort is alleen bedoeld voor het opladen van de JBL Quantum 350 Wireless.
    Sluit de dongle aan om de 2,4 GHz draadloze verbinding te gebruiken.

QuantumENGINE

Download

Gaming Support

Hulp nodig met uw JBL Quantum? Check onze Quantum support pagina!

Ga naar Quantum Support!