JBL Charge 5 Wi-Fi

Draagbare wifi- en Bluetooth-luidspreker

Verkocht vanaf 2023 tot nu

Voorganger product: JBL Charge 4

Aan de slag met uw JBL Charge 5 Wi-Fi

Output (W)
30W RMS for woofer, 10W RMS for tweeter
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
60Hz - 20kHz
Afmetingen (cm)
22.3 x 9.7 x 9.4
Afmetingen (inch)
8.8 x 3.8 x 3.7
1
2.2
Bluetooth-profielen
AVRCP 1.5 and A2DP1.3
Bluetooth-frequentie
2.4GHz-2.4835GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<13dBm (EIRP)
5.3
6
20
Built-in Wi-Fi
Ja
JBL One App
Ja
Dustproof
-
The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth® SIG, Inc. and any use of such marks by HARMAN International Industries, Incorporated is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.
-
Use of the Works with Apple badge means that an accessory has been designed to work specifically with the technology identified in the badge and has been certified by the developer to meet Apple performance standards. Apple, and AirPlay are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. To control this AirPlay 2–enabled speaker, iOS 13.4 or later is required.
-
Wi-Fi CERTIFIED 6TM and the Wi-Fi CERTIFIED 6TM Logo are trademarks of Wi-Fi Alliance®.
-
Google, Google Home and Chromecast built-in are trademarks of Google LLC.
-
Amazon, Alexa and all related marks are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates.

Afspelen en opladen waar je ook bent

Ga waar je heen wilt, hoor alles. De krachtige JBL Original Pro Sound en de diepe bastonen van de JBL Charge 5 draagbare luidspreker met wifi en Bluetooth zorgen ervoor dat jij je eigen persoonlijke beat overal mee naar toe kunt nemen. Stream overal via wifi muziek terwijl je je telefoon kunt blijven gebruiken. Wil je bellen of scrollen door je feed? Gewoon doen! Je muziek wordt niet onderbroken. Schakel eenvoudig over naar Bluetooth en blijf genieten van naadloze audio-ervaringen, zowel binnen als buiten. De waterdichte, stofdichte draagbare luidspreker heeft een batterijduur van 20 uur, of je nu chillt in het park of danst bij het zwembad, en is voorzien van een handige powerbank om je apparaten opgeladen te houden. Stream muziek via AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Chromecast built-in™ en Spotify Connect. En het milieuvriendelijke ontwerp, met gerecyclede stof en plastic, helpt elk avontuur een beetje groener te maken.

Vul de lucht met pure, krachtige JBL Original Pro Sound met diepe, krachtige bastonen.
Stream overal via wifi, terwijl je je telefoon gebruikt. Wil je bellen of scrollen door je feed? Gewoon doen! Je muziek wordt niet onderbroken. Schakel eenvoudig over naar Bluetooth voor naadloze audio-ervaringen, of je nu binnen of buiten bent.
Geniet van je muziek terwijl je de JBL Charge 5 met wifi gemakkelijk meeneemt van de ene naar de andere ruimte, naar het strand of een poolparty in de achtertuin. Met een batterijduur tot 20 uur kun je muziek afspelen van zonsondergang tot zonsopkomst.
Luister naar al je favoriete muziek. De JBL Charge 5 met wifi geeft je het gemak en de flexibiliteit van een naadloos open streaming-ecosysteem dat een breed scala services ondersteunt. Stream muziek via AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Chromecast built-in™ en Spotify Connect. Geniet van al je favoriete audio, internetradio en podcasts in high-definition kwaliteit.
Door de IP67-water- en stofbestendigheid van de JBL Charge 5 met wifi kan de draagbare luidspreker vrijwel elke omgeving aan, van een feestje bij het zwembad tot een picknick op het strand.
Zet goede tijden niet op pauze. Dankzij de ingebouwde powerbank kun je je apparaten opladen zonder dat je de muziek hoeft te onderbreken.
De zelfinstellende functie van de JBL Charge 5 met wifi detecteert met behulp van dubbele ingebouwde microfoons de omgeving van de luidspreker en optimaliseert de audiokwaliteit voor de best mogelijke geluidservaring. Of de luidspreker nu in een ruimte of in de buitenlucht wordt geplaatst.
Pas de geluidsinstellingen aan en bedien al je compatibele JBL wifi-luidsprekers. De JBL One-app helpt je eenvoudig de Charge 5 in te stellen, instellingen te personaliseren en door de geïntegreerde muziekservices te bladeren om je nieuwe favoriete nummer te vinden.
Maak je luisterervaring een beetje groener. De JBL Charge 5 wifi-luidspreker bevat gerecycled plastic en gerecycled materiaal voor het luidsprekerrooster. Daarnaast wordt de luidspreker geleverd in een duurzame verpakking gemaakt van FSC-gecertificeerd papier, bedrukt met soja-inkt.

Meer support

14 resultaten
  • Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• (1) Selecteer de JBL-luidspreker/-soundbar waarvan u de naam wilt wijzigen
    (2) Navigeer naar de tegel Ondersteuning en selecteer "Naam van mijn product wijzigen."
    (3) Druk op de huidige naam en typ de nieuwe naam in
    (4) Druk op OPSLAAN
  • Zodra de luidspreker/soundbar met het netwerk is verbonden, worden de eventueel beschikbare software-updates automatisch via wifi of het internet naar het product verzonden
  • In de JBL ONE-app:
    (1) Ga naar Mijn producten, selecteer uw product
    (2) Selecteer de tegel Ondersteuning
    (3) Onder Algemeen, selecteer Productondersteuning
  • (1) Gebruik de JBL One-app om de Mijn moment-functie in te stellen.
    (2) Selecteer de JBL-luidspreker/-soundbar waarop u uw favoriete muziek wilt instellen voor de Mijn moment-functie.
    (3) Tik op de Mijn moment-kaart om muziek toe te wijzen.
    (4) Klik op Muziek toevoegen om muziekstreamingdiensten en specifieke muziektracks te beheren.
    (5) Stel de timer in op inactieve luidspreker/soundbar (optioneel)
    (6) Stel de geluidssterkte in (optioneel)
    (7) Druk op OPSLAAN
  • Als u geen muziek kunt streamen met AirPlay, gebruik dan de JBL One-app;
    (1) Ga naar de Instellingen.
    (2) Selecteer service van derden.
    (3) Selecteer de tegel Airplay.
    (4) Selecteer AirPlay resetten.
  • Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.
  • Ja, maar de JBL ONE-app biedt u extra controle over de luidspreker/soundbar.
    Via de app kunt u de prestaties van de luidspreker/soundbar personaliseren, zoals:
    • EQ-instellingen aanpassen
    • Het instellen van onze nieuwe functie met de naam: Mijn moment
    • Verbind uw favoriete streaming muziekdiensten.
  • Ja!
    Via de JBL ONE-app kunt u de instellingen van de toonregeling van de luidspreker/soundbar aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren door de instellingen van elke frequentie aan te passen om zo uw gepersonaliseerde EQ te creëren:
    • BASS (lage tonen): Pas de lagere geluidsfrequentie aan, zoals bas of een kickdrum.
    • MID (middentonen): Pas de geluiden in de middenfrequentie aan, zoals menselijke spraak.
    • TREBLE (hoge tonen): Regel de geluiden van de hogere frequenties voor meer helderheid.