Reflect Contour

Draadloze sporthoofdtelefoon met stevige pasvorm

Aan de slag met uw Reflect Contour

5.8
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10Hz-22kHz
14.0
1.0
50.0
1.62
7,37
4.0
Bluetooth-profielen
HFP v1.6,SBC codec A2DP v1.3, AVRCP v1.5,
8.0
8.0
Reflecterende kabels
Ja
Comfort Stay Secure Fit
Ja
In-ear
Ja
Ondersteunt Siri, Google Now
Ja
3-knops afstandsbediening met microfoon
Ja

Stevig genoeg voor de meest intensieve work-out.

Maak kennis met de draadloze JBL® Reflect Contour-sporthoofdtelefoon. Uitgerust met Dual Lock-technologie waarbij een over-ear oorhaak in combinatie met een stevige in-ear pasvorm ervoor zorgt dat je zonder onderbrekingen kunt luisteren. Sportievelingen blijven met de speeltijd van maar liefst 8 uur fel en geconcentreerd bezig ondersteund door het krachtige en kenmerkende JBL-geluid. En dankzij de hoogwaardige materialen, het zweetbestendige ontwerp, het gebruiksgemak plus de in-line afstandsbediening met 3 knoppen, til je je work-outs binnen de kortste keren naar een hoger niveau met ononderbroken fantastische muziek.

De Dual Lock-technologie bestaat uit een over-ear oorhaak in combinatie met een stevige in-ear pasvorm waardoor je zonder onderbrekingen kunt luisteren, zelfs tijdens de meest intensieve trainingen.
Stream draadloos muziek via elk willekeurig apparaat dat Bluetooth ondersteunt.
Het ontwerp met dubbele batterij maakt een afspeeltijd van 8 uur onderbroken audio mogelijk, genoeg voor meerdere trainingen.
Beantwoord oproepen met een kristalhelder geluid en een opmerkelijk gemak.
Verhoog zorgeloos de intensiteit van je work-outs. Dankzij de IPX5-norm is deze hoofdtelefoon geschikt voor elke work-out, hoe erg je ook zweet.
Ontworpen voor ultieme zichtbaarheid in het donker omdat fitnessdoelstellingen niet slapen.
Al meer dan 60 jaar lang ontwikkelt JBL het nauwkeurige, natuurlijke geluid dat te vinden is in grote bioscopen, arena's en opnamestudio's over de hele wereld. Dat legendarische JBL-geluid is nu overal beschikbaar waar persoonlijke audio te vinden is.