JBL Quantum 50

Bedrade in-ear gaming-headset met volumeschuifregelaar en microfoondemping

Verkocht vanaf 2020 tot nu

Aan de slag met uw JBL Quantum 50

Aan de slag met uw JBL Quantum 50

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
8.6
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
97
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
16
Gewicht (g)
21.5
Gewicht (oz)
.76
Ingebouwde microfoon
Ja
TwistLock®-technologie
Ja

Sound is survival

Elk geluid is van belang, en met JBL QuantumSOUND Signature hoor je vijanden (en vrienden) als nooit tevoren. Gemaakt voor je mobiel, maar ervaar het op welke manier dan ook met compatibiliteit op ieder platform. Met Twistlock™-technologie heb je controle en stabiliteit, dus ga er lekker voor zitten: jij houdt het wel even uit. Focus je volledig op het verslaan van de eindbaas met een volledig uitgeruste in-line regelaar met afzonderlijke volumeschuifregelaar en microfoondemping, en een multifunctionele knop om telefoontjes en muziek te regelen. Kies de kleur die bij je stemming past. Helder geluid betekent een helder hoofd. Laat dit maar aan jou over.

Met drivers van 8,6 mm aangedreven door JBL QuantumSOUND Signature hoor je vijanden (en vrienden) als nooit tevoren. Stort jezelf in een andere wereld van mobile gaming. Hoor de kleinste geluidsdetails. Speel om te domineren.
Als je op dreef bent, houdt niets je tegen. Geen priegelige bediening meer. Laten we het makkelijk houden met een afzonderlijke volumeschuifregelaar, microfoondemping en multifunctionele knop.
Geoptimaliseerd voor multiplayer gaming. De microfoon zit dicht bij je mond en gescheiden van de andere regelaars, zodat je stem perfect binnenkomt.
Jij houdt het hier wel even uit. Met een combinatie van JBL-gepatenteerde ergonomische technologie en ultrazacht siliconenmateriaal dat zorgt voor een super betrouwbare pasvorm, zullen de langste gamingsessies voorbij vliegen.
De JBL Quantum 50 is gemaakt voor de mobiele telefoon en is compatible met alle platformen: Pc, Mac, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, mobiele telefoon en VR. Wat en hoe je ook speelt, ga op in je game. * Compatible met PlayStation (PS5 en PS4) **Compatible met alle Xbox-modellen waaronder Xbox Series X S en One

Meer support

1 resultaten
  • De lengte van de Aux-connector tot de onderkant van het knoppenpaneel (alleen kabel, exclusief de connector en het knoppaneel) is ongeveer 90 cm.

De lengte van de kabel die van de bovenkant van het knoppenpaneel naar de onderkant van elk oordopje gaat (alleen de kabel, zonder de oordopjes en het knoppenpaneel) is ongeveer 29 cm.

De lengte van de oordopjes is ongeveer 2 cm.

De lengte van het knoppenpaneel is ongeveer 6,5 cm.

De totale lengte is ongeveer = 127,5 cm.