JBL Cinema SB560

3.1-kanaals soundbar met draadloze subwoofer

Aan de slag met uw JBL Cinema SB560

Product Specificaties

Model
CINEMA SB560
Geluidssysteem
3.1 kanaal
Voeding
100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Totale luidsprekervermogen (Max @THD 1%)
250 W
Soundbar uitgangsvermogen (Max @THD 1%)
150 W
Subwoofer uitgangsvermogen (Max. @THD 1%)
100 W
Soundbar-transducer
3x (45 x 100) mm racetrack drivers + 2x 13 mm tweeters
Subwoofer transducer
5.25" (133 mm), draadloze subwoofer
Stand-by voeding
< 0,5 W
Bedrijfstemperatuur
0°C - 45 °C
Frequentierespons
45 Hz - 20 kHz (-10 dB)
Audio-ingangen
1 Optisch, Bluetooth en USB (USB-weergave is beschikbaar in de Amerikaanse versie. Voor andere versies is USB alleen voor service.)
Soundbar afmetingen (B x H x L)
950 x 64 x 80 mm / 37.4" x 2.5" x 3.1"
Afmetingen subwoofer (B x H x L)
200 x 324 x 250 mm / 7.9" x 12.8" x 9.9"
Gewicht soundbar
2,5 kg / 5.5 lbs
Gewicht subwoofer
4,2 kg / 9.3 lbs
Afmetingen verpakking (B x H x L)
1025 x 235 x 397 mm / 40.4" x 9.3" x 15.6"
Gewicht van de verpakking
8,8 kg / 19.4 lbs
USB-poort
Type A
USB-classificatie
5 V DC, 0,5 A
Ondersteunende bestandsformaten
mp3
MP3 codec
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3-bemonsteringsfrequentie
16 - 48 kHz
Bluetooth-versie
5.3
Bluetooth-profiel
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2400 MHz - 2483,5 MHz
Bluetooth max. zendvermogen
< 10 dBm (EIRP)
Bluetooth modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
2.4G frequentiebereik draadloze zender
2402 - 2481 MHz
2.4G zendervermogen draadloze zender
< 10 dBm (EIRP)
2.4G draadloze modulatie
GFSK
HDMI ARC (Audio Return Channel)
1
HDMI HDCP-versie
1.4

Indrukwekkende bas. Ongelofelijk geluid.

Verbeter je geluid met de 3.1-kanaals JBL Cinema SB560 soundbar. 250 watt krachtige Dolby Audio in een compact ontwerp. De extra diepe en luide bas van een draadloze 5,25” subwoofer maakt alles wat je kijkt spannender. Een speciaal middenkanaal betekent dat dialogen op tv en in films altijd helder klinken. De installatie is eenvoudig, met een HDMI ARC-kabel of optische aansluitingen. En als de tv is uitgeschakeld, kun je met de soundbar je favoriete muziek en podcasts vanaf elk apparaat streamen via Bluetooth.

Een speciaal middenkanaal levert film- en tv-dialoog met verbazingwekkende helderheid. Je zult nooit meer vragen: "Wat zeiden ze nou?" .
Ongelooflijk, krachtig geluid voor een geweldige bioscoopervaring.
Geniet van een diep en krachtig basgeluid, zonder een veelvoud van kabels.
Installatie is heel eenvoudig. Je hoeft enkel een HDMI ARC-kabel aan te sluiten.
Stream muziek draadloos vanaf elk mobiel apparaat.
Geïntegreerde Dolby Audio voor de ultieme filmervaring.

Meer support

1 resultaten
  • Gebruikelijke oplossingen:
    (1) Ga na of het geluid van de soundbar niet gedempt is.
    (2) Selecteer de juiste audio-ingangsbron op de afstandsbediening.
    (3) Controleer de verbindingen met uw tv of andere apparaten.
    (4) Voer een reset uit als geen van het bovenstaande werkt.
    (4.1) Houd de toetsen VOL -, VOL + en Source ingedrukt om een reset uit te voeren.