Cinema SB 450

4K Ultra-HD soundbar met draadloze subwoofer.

Aan de slag met uw Cinema SB 450

Product Specificaties

Maximale SPL
103dB
Frequentiebereik
40Hz-20kHz
Maximaal Bluetooth-bereik
10 meter
Soundbar versterkervermogen
240W
Soundbar Transducer afmeting
58 mm
Gewicht Soundbar
3,4 kg
Soundbar stroomverbruik (standby)
<0,5W
Soundbar stroomverbruik (standby)
60W
Soundbar versterkervermogen
200W
Soundbar Transducer afmeting
200mm
Gewicht subwoofer
9,5kg
Soundbar stroomverbruik (standby)
100W
Gewicht verpakking (bruto)
16kg
Soundbar afmetingen (L x B x H)
1100 x 76 x 97mm
Subwoofer afmetingen (L x B x H)
320 x 320 x 355,5mm
Afmetingen verpakking (L x B x H)
1210 x 395 x 520mm
HDMI video-ingangen
3
HDMI video-uitgang (met Audio Return Channel)
1
HDCP-versie
2.2
3.0

Verbeter de 4K ultra-HD revolutie met het geluid dat alleen JBL kan leveren.

De JBL Cinema SB450 soundbar vult je home cinema met weergaloos JBL-geluid en is volledig compatibel met 4K Ultra-HD televisies. De JBL Cinema SB450 kan zo worden ingesteld dat hij bediend kan worden met de afstandsbediening van de TV die je al hebt. De 200W draadloze subwoofer levert krachtige bas uit een compacte behuizing. Er zijn drie HDMI video-ingangen om de soundbar als hub voor je 4K systeem te gebruiken, en beugels voor probleemloze installatie aan de muur. Exclusieve JBL SoundShift™ technologie stelt je in staat te schakelen tussen het geluid van je TV en je telefoon of tablet. Daarnaast kan je muziek via Bluetooth gelijktijdig naar de JBL Cinema SB450 en andere JBL Connect apparaten streamen zodat je door het hele huis dezelfde muziek kan beluisteren.

Werkt naadloos samen met 4K Ultra-HD-televisies en apparaten. (Met High Dynamic Range (HDR) en HDCP 2.2).
Diepe bas met instelbare subwoofer volumeregeling.
Tot 3 apparaten aansluiten op de soundbar en slechts één kabel naar je televisie.
Maak draadloze verbindingen van smartphones of tablets naar de luidspreker. Luister naar helder, kamervullend geluid.
Houd het leven simpel. Bedien alle apparatuur met de afstandsbediening die je al gebruikt voor je TV. (JBL-afstandsbediening meegeleverd in de doos).
Geniet van heldere dialogen in films zonder het volume te veranderen.
Hiermee kun je direct schakelen tussen geluid van je TV en geluid van je telefoon of tablet.
Bouw je eigen ecosysteem door meerdere JBL Connect-enabled luidsprekers met elkaar te verbinden voor een geluidsbeleving door het hele huis.
Ervaar virtueel surround-geluid zonder extra kabels of luidsprekers met Harman Display Surround.

Meer support

11 resultaten
  • Dit komt door uw HDMI-kabels. Alle kabels die verbonden zijn met de HDMI-ingangen van de SB450 moeten high-speedkabels zijn. Als uw kabels niet voldoen aan deze vereisten, kunt u een onstabiele aansluiting tussen bron en uw televisie ervaren.
  • Zoals uitgelegd in onze gebruikershandleiding past deze het geluid aan aan de plaats waar uw geluidsbalk zich bevindt, aan de muur of op tafel. Als het tegen de muur is bevestigd, is de geluidsweergave anders dan wanneer het op een tafel staat. Deze knop past de toonkwaliteit aan zodat u altijd de beste audioresultaten heeft.
  • De SB450 geluidsbalk is direct uit de doos gepaird met de subwoofer. Als deze 2 onderdelen nog niet gepaird zijn, drukt u eenvoudig op de pairingknoppen op het achterpaneel van beide producten en dan zullen zij met elkaar verbonden worden.
  • Elke televisie is anders, maar de meeste moderne televisies bieden u de mogelijkheid de interne televisieluidsprekers uit te zetten in het Instellingenmenu onder Audio.
  • De geluidsbalk geeft content van een 4K-videobron door maar waardeert video niet op naar 4K.
  • U kunt tot 3 Bluetooth-apparaten tegelijkertijd verbinden. Wanneer u naar muziek luistert via Bluetooth, zal ieder apparaat voorrang krijgen op het andere wanneer er op afspelen wordt gedrukt.
  • Je kunt alleen het geluid via JBL Connect delen met Bluetooth apparaten. Tv-geluid kan niet omdat het lipsynchronisatie-problemen geeft.
  • Ja, dit soort informatie staat in onze gebruikershandleiding. Ga naar de tab ‘Handleidingen & Downloads’ op de productsite en download de handleiding. Daarin vindt u een sectie ‘De geluidsbalk resetten’.
  • Deze aansluiting is alleen bedoeld voor updates van software en service.
  • HDCP staat voor High-bandwidth Digital Content Protection. Kort gezegd wordt dit gebruikt om 4K-materiaal te beschermen tegen illegaal kopiëren. Ieder apparaat in uw ketensysteem moet HDCP 2.2 ondersteunen, wat betekent dat als u 4K Blu-Ray-speler HDCP 2.2 hebt, uw geluidsbalk dat moet ondersteunen (dat doet de SB450) en uw televisie ook. Anders kunt u geen 4K-materiaal zien. Als uw televisie geen HDCP 2.2 ondersteunt, wordt de content teruggeschaald naar 1080P door de Blu-Ray-speler.