JBL EON612

12" 2-wegs multifunctionele geluidsversterking met voeding

Opvolger product: JBL EON712

Aan de slag met uw JBL EON612

Bluetooth
Vermogen (W, ononderbroken)
500
Vermogen (W, piek)
1000
Frequency Response Hz (±3 dB)
57 - 20,000
Maximum SPL (peak dB)
126
Dekkingspatroon (nominaal)
100° x 60°
Breedte (in)
15.0
Breedte (mm)
380.0
Hoogte (in)
26.1
Altura (mm)
664.0
15.0
33.0
Diepte (inch)
12.4
Diepte (mm)
316.0
Mobiele app beschikbaar voor iOS en Android
Ja
Contactdoos voor montage aan paal met één hoek
Ja
M10 suspension points
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja

Nieuw geluidstijdperk

EON600 is meer dan gewoon een geweldig JBL-geluidssysteem. Het is een stap vooruit in technologie, bedoeld om het beste geluid te leveren, ongeacht de toepassing. De JBL-technici hebben nagedacht over hoe geweldig een betaalbaar zelfstandig draagbaar PA systeem zou kunnen zijn. Ze ontwierpen en bouwden de EON600 vanaf nul met behulp van de geavanceerde waveguide-technologie van JBL. JBL ontwierp en fabriceerde omvormers en praktische draadloze afstandsbedieningen van hun onboard DSP EQ parameters via Bluetooth. Het nieuwe ontwerp van het EON-platform gebruikt de nieuwste technologieën op het gebied van kastmateriaal, akoestische wetenschap, omvormer-design en gebruikersvriendelijkheid. Met als resultaat de buitengewone kwaliteit van een high-end studiomonitor in een volledig professioneel, zeer flexibel, gebruiksvriendelijk, draagbaar systeem voor muzikanten en geluidstechnici.

​Behuizingdesigns zijn geoptimaliseerd voor optimale akoestische resonantie waarbij gebruik gemaakt wordt van spuitgiettechniek en mechanische vorming van de kasten. Dit verhoogt het kastvolume aanzienlijk wat betere akoestische prestaties oplevert, zonder dat hij meer ruimte inneemt. Twee handig geplaatste handvatten zorgen ervoor dat de 600 ook nog eens eenvoudig te dragen en te verplaatsen is. Geïntegreerde hardwarebeugels in de behuizingen maken het mogelijk om ieder model in het vliegtuig mee te nemen wanneer nodig. De geïntegreerde pootjes in de behuizingen vereenvoudigen opslag en transport en maken veilige opstapeling van de podiummonitor en traditionele stand up configuraties, en unieke akoestische configuraties mogelijk.
De geweldige prestaties van EON612 zijn het resultaat van een vernieuwende aanpak op het gebied van waveguide-design. JBL-technici onderzochten de stralingskenmerken van de high en low frequentie drivers van EON op 36 verschillende punten. Hierbij werd gebruik gemaakt van de exclusieve ultramoderne meettechnieken, waarna de Image Control Waveguide werd ontworpen die garandeert dat de geluidsstraling en het bereik overeenkomen met de hoge frequenties, het crossover-punt en de lage frequenties. Het resultaat is een consistente respons binnen het 110 graden dekkingspatroon. De kwaliteit en consistentie tussen 'op de as' en 'buiten de as' respons levert uniforme dekking en high intelligibility op in het hele dekkingsgebied. Dit betekent dat het vloeiende transparante geluid van de EON612 voor al het publiek even goed hoorbaar is.
Omdat de JBL-ingenieurs weten dat voor het afstellen van geluid eenvoudige bediening nodig is, ontwikkelden ze een iOS en Android ondersteunde Bluetooth v4.0 compatibele interface voor het bedienen van master volume, het aanpassen van 5-wegs, gebruikersdefineerbare parametrische EQ, en het opslaan en herinneren van gebruiksinstellingen.