JBL EON208P

Draagbare 8” 2-wegs PA met 8-kanaals powered mixer en Bluetooth

Aan de slag met uw JBL EON208P

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Bluetooth
Vermogen (W, piek)
300
Frequency Response Hz (±3 dB)
70 - 18,000
Maximum SPL (peak dB)
121
Dekkingspatroon (nominaal)
100° x 60°
Monitor Out
RCA-aansluitingen (stereo), en 1/4" gebalanceerde TRS-aansluitingen (stereo)
Koptelefoon-uitgang
3,5 mm stereo aansluiting
Subwoofer-uitgang
1/4" gebalanceerde TRS-aansluiting
Breedte (in)
15.6
Gewicht (lbs)
38.8
Breedte (mm)
396
Hoogte (in)
22.5
Altura (mm)
571
Gewicht (kg)
17.6
Diepte (inch)
30.3
Diepte (mm)
769
Contactdoos voor montage aan paal met één hoek
Ja
Bluetooth
Ja

Alles wat u nodig hebt om gehoord te worden

Breng de legendarische JBL-geluidskwaliteit naar uw podium met het EON208P all-in-one draagbare PA-systeem. De EON208P heeft een eenvoudig kofferachtig ontwerp en levert geweldig geluid voor optredens, vergaderingen en evenementen. De 8-kanaals afneembare mixer biedt professionele aansluitingen voor microfoons, instrumenten en line-level bronnen, terwijl de 8” 2-wegs stereo luidsprekers de beste publieksdekking bieden. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit kunt u audio streamen vanaf uw mobiele apparaat. Dankzij 300 watt vermogen heeft u genoeg volume om luid en duidelijk gehoord te worden. Bovendien maakt het compacte en lichtgewicht ontwerp het transport eenvoudig. Je kunt het volledige systeem zelfs met één hand dragen.

Legendarische JBL-audiokwaliteit en veelzijdige bediening maken dit tot de meest verfijnde, gebruiksvriendelijke draagbare PA.
Compact en lichtgewicht kofferachtig ontwerp dat u makkelijk met één hand kunt dragen en eenvoudig kunt installeren.
Met de 8-kanaals afneembare mixer kunt u het geluid dusdanig vormgeven,dat het met een ongelofelijke helderheid te horen is op elke locatie. Sluit simpelweg de microfoons, instrumenten en andere geluidsbronnen aan en start de show. Met de intuïtieve mixer kunt u geweldig livegeluid snel en eenvoudig selecteren.
Dankzij de Bluetooth-connectiviteit kan de EON208P audio vanaf uw mobiele apparaat streamen.
Geniet van de beste publieksdekking.
Ervaar ruim voldoende volume voor optredens, vergaderingen en evenementen.

Meer support

3 resultaten
  • Ja, de EON 208P heeft een keuzeschakelaar waarmee u de fantoomvoeding aan/uit kunt schakelen wanneer dat nodig is voor condensatormicrofoons op CH1 en CH2.
  • Deze beide JBL PRO-luidsprekermodellen hebben netspanning nodig. Er bevindt zich geen batterij aan de binnenkant.
  • EON 208P:

Twee ingangen zijn gemaakt voor stereo-gebruik:
    Kanaal 5/6 met volumeregeling en ¼" telefoonpluggen of RCA-pluggen, en
    kanaal 7/8 met volumeregeling en ¼" telefoonpluggen of 3,5 mm stereo-ingang.

De draadloze Bluetooth-invoer is ook stereo.

EON ONE:
     Twee ingangen zijn gemaakt voor stereo-gebruik:
     Kanaal 3/4 met volumeregeling en ¼" telefoonpluggen of RCA-pluggen, en
     kanaal 5/6 zonder volumeregeling en 3,5 mm-ingang

De draadloze Bluetooth-invoer is ook stereo.