JBL Xtreme Special Edition

JBL’s ultieme spatwaterdichte draagbare luidspreker met ultra-krachtige prestaties en uitgebreide functies

Aan de slag met uw JBL Xtreme Special Edition

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Output (W)
2 x 20
Afmetingen (inch)
4.96 x 11.14 x 4.8
Afmetingen (cm)
12.6 x 28.3 x 12.2
Gewicht (kg)
2.11
Gewicht (lbs)
4.65
Bluetooth versie
4.1
Oplaadtijd (uur)
3.5
Afspeeltijd muziek (uur)
15
Batterijduur (mAh)
10,000
JBL Connect
Ja
Speakerphone
Ja
Spatwaterdicht
Ja
Automatisch uitschakelen
Ja
3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja
Powerbank
Ja
Wireless
Ja
Bluetooth
Ja

Powerful sound, now transportable

JBL Xtreme is de ultieme draagbare Bluetooth luidspreker die weergaloos en krachtig stereogeluid levert door de integratie van de vier actieve transducers en twee zichtbare JBL Bass Radiatoren. De luidspreker beschikt over een sterke, oplaadbare 10.000mAh Li-ion batterij voor maximaal 15 uur speeltijd en een dubbele USB-poort voor urenlang luisterplezier, omdat je ondertussen je apparaten kunt opladen. Met de JBL Xtreme kun je overal een feestje van maken - binnenshuis of buitenshuis, op het strand of tijdens een barbecue in de achtertuin - door zijn spatwaterdichte behuizing die verkrijgbaar is in zwart, blauw of rood. De JBL Xtreme beschikt verder over een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking voor heldere vergadergesprekken en JBL Connect technologie die draadloos meerdere met JBL Connect uitgeruste luidsprekers kan koppelen om je luisterervaring te optimaliseren.

Koppel draadloos maximaal 3 smartphones of tablets met de luidspreker en geniet van weergaloos krachtig stereogeluid.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor maximaal 15 uur speeltijd en het opladen van apparaten via de twee USB-poorten.
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder dankzij de speakerphone met ruis- en echo-onderdukking.
Spatwaterdicht betekent geen zorgen meer over regen of vocht; je kunt hem zelfs schoonmaken met stromend kraanwater. Dompel hem alleen niet onder.
Bouw je eigen geluidssysteem door het aansluiten van meerdere JBL Connect luidsprekers om je luisterervaring te optimaliseren.
Door de duurzame afwerking en de sterke rubber behuizing kun je er zeker van zijn dat je luidspreker al je avonturen overleeft.