JBL Xtreme 4

Draagbare waterbestendige luidspreker met geweldige JBL Pro Sound en een handige schouderband

Verkocht vanaf 2024 tot nu

Voorganger product: JBL Xtreme 3

Aan de slag met uw JBL Xtreme 4

Aan de slag met uw JBL Xtreme 4

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Omvormers
2 x 70 mm woofer / 2 x 2,75", 2 x 20 mm tweeter / 2 x 0,75
Nominaal uitgangsvermogen
2 x 30W RMS-woofer + 2 x 20W RMS-tweeter (AC-voedingsmodus) 2 x 20W RMS-woofer + 2 x 15W RMS-tweeter (batterijmodus)
Ingangsvermogen
5V / 9V / 12V / 15V / 20V, 3A
Frequentiebereik
44 Hz - 20k Hz
Signaal-ruisverhouding
> 80 dB
Aansluitpoorten
USB-C (in/uit)
2,4 GHz SRD-frequentiebereik
2407 MHz ~ 2475 MHz
SRD-zendervermogen: < 10 dBm (EIRP)
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
44 Hz - 20k Hz
Afmetingen (inch)
11.69 x 5.87 x 5.55
Afmetingen (cm)
29.7 x 14.9 x 14.1
Gewicht (kg)
2.1
Gewicht (lbs)
4.63
Bluetooth versie
5.3
Oplaadtijd (uur)
3.5
Afspeeltijd muziek (uur)
24
IPX-klassifisering
IP67
Oplaadkabel
Ja
Powerbank
Ja
Multi-pointverbinding
Ja
Waterbestendig
Ja
Wireless
Ja
Dustproof
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Bluetooth
Ja

It's time to live loud!

It's time to live loud! De draagbare en waterbestendige JBL Xtreme 4 luidspreker levert next level JBL Pro Sound met geweldige dynamiek, zelfs op hoog volume dankzij twee krachtige woofers en twee tweeters. Dubbele JBL passieve radiatoren geven je een diepere en voelbare bas. Wil je je muziek mee naar buiten nemen? Dat kan heel gemakkelijk met behulp van de handige schouderband. Dankzij de robuuste rubberen bumpers en IP67 water- en stofbestendigheid is de luidspreker zelfs bestand tegen een regenbui of duik in het water. Als het tijd is om een nog grotere audio-ervaring te creëren, koppel dan twee Xtreme 4s voor stereogeluid. Of gebruik Auracast voor je volgende feestje om de Xtreme 4 te verbinden met alle compatibele draagbare JBL-luidsprekers, zodat je vrienden die aan het zwembad liggen, dezelfde muziek horen als degenen binnenshuis. 24 uur afspeeltijd en een handige powerbank voor je apparaat zorgen ervoor dat je pas 's ochtends weer hoeft op te laden. Bovendien is het gemaakt van gerecycled plastic en gerecycled materiaal. De JBL Xtreme 4 zorgt voor geweldig geluid, overal.

Twee woofers, twee krachtige drivers en twee JBL Bass Radiators leveren moeiteloos dynamisch geluid met een diepe bas en veel detail. Je gaat op in de muziek, waar je ook bent.
De hele dag genieten van je muziek. Neem de JBL Xtreme 4 mee van kamer naar kamer, naar je tuinfeest of naar het strand. En met een batterijduur van 24 uur kun je muziek afspelen van zonsondergang tot zonsopkomst, zonder tussentijds te hoeven opladen. Tik gewoon op Playtime Boost om de afspeeltijd te verlengen en de batterij tot 6 uur extra langer te gebruiken. Het stemt de prestaties af en optimaliseert ze voor een luider en helderder geluid.
De luidspreker kan over de schouder of crossbody worden gedragen, wat je stijl of stemming ook is.
Haal het meeste uit je luidspreker. AI Sound Boost analyseert het inkomende signaal in realtime en gebruikt tegelijkertijd een AI-algoritme om de beweging van de luidspreker en de vermogensrespons te voorspellen. Het brengt de driver naar zijn maximale vermogen en maakt volledig gebruik van het dynamische bereik voor een beter en krachtiger geluid. Het vermindert ook vervorming, zelfs bij een hoog volume, waardoor de basuitvoer en de algehele geluidssterkte worden gemaximaliseerd.
Dankzij de IP67-water- en stofbestendigheid van de JBL Xtreme 4 kan de draagbare luidspreker vrijwel elke omgeving aan, van een feestje bij het zwembad tot een picknick op het strand.
Wil je nog grootser JBL Pro-geluid? Stereo gekoppelde dubbele Xtreme 4 luidsprekers voor een breder geluidsplatform. Voor je grootste feesten kunnen meerdere JBL-luidsprekers draadloos met elkaar worden verbonden met behulp van Auracast. Geef je feest een boost met JBL PartyBoost. Gebruik hiervoor de JBL Portable-app en koppel de Xtreme 4 met andere JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers.
Luister zolang je wilt Dankzij de JBL Xtreme 4 ingebouwde powerbank kun je je apparaten opladen zonder de muziek te hoeven stopzetten.
Wil je je luidspreker nog beter benutten? Vervang de oplaadbare batterij* in drie eenvoudige stappen en je JBL Xtreme 4 is weer op volle kracht. *Vervangbare batterij apart verkrijgbaar
Heb je een snelle boost nodig om het feest te verlengen? Tien minuten opladen geeft je nog eens twee uur muziek.
Gebruik de JBL Portable-app en ontvang updates, productondersteuning en ontgrendel functies: allemaal rechtstreeks vanaf je telefoon. Stem je geluid af met meerdere opties voor EQ-voorinstellingen. Of gebruik de volledig aanpasbare equalizer om hoogte-, midden- en dieptepunten aan te passen, zodat je muziek precies bij je past.
De JBL Xtreme 4 bevat gerecycled plastic en gerecycled materiaal voor het luidsprekerscherm. Het is daarnaast verpakt in FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt.

Meer support

4 resultaten
  • Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.
  • Uw JBL luidspreker is waterbestendig volgens de IPX7-norm. (IPX7 betekent dat het 30 minuten onder water op 1 meter kan ondergaan.) Om het uiterlijk en de functies van uw luidspreker te behouden, zorgt u ervoor dat het wordt afgespoeld met zoet water als u het gebruikt hebt bij een zwembad of de zee. Droog dan alle deksels en gedeeltes af waar water in kan blijven staan. De standaard voor waterbestendigheid is kraanwater. Chemicaliën en zout in uw zwembad of de zee kunnen de waterbestendige verzegeling of het oppervlak in de loop van de tijd beschadigen wanneer het na gebruik niet wordt afgespoeld.
  • Met de Xtreme ingeschakeld, houdt u de afspelen-/pauzeknop en VOL+ een 5-6 seconden ingedrukt. De Xtreme schakelt uit en wordt nu gereset.