JBL PartyBox 100 - Black - Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show - Hero JBL PartyBox 100 - Black - Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show - Back JBL PartyBox 100 - Black - Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show - Left
JBL PartyBox 100 - Black - Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show - Hero

JBL PartyBox 100

Neem het feest met je mee met de draadloze power van de JBL PartyBox 100. Zet de nacht in vuur en vlam Kies de perfecte lichtshow of laat de muziek de stemming bepalen. Maak je eigen mix. Speel een playlist van je USB-stick of stream vanaf een apparaat dat Bluetooth ondersteunt. Feest erop los met mic- en gitaaringangen. Vind wat bij je past  Monteer je luidspreker op een statief en dompel de ruimte onder in dynamisch JBL-geluid. Ga de hele nacht door met een batterij die tot 12 uur meegaat. Sluit je luidspreker aan op een stopcontact voor geluid zonder einde.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 12
Output (W) 160

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 45Hz-18kHz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 28.8 x 55.1 x 29
Afmetingen (inch) 11.3 x 21.7 x 11.4
Gewicht (kg) 9.7
Gewicht (lbs) 21.4

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth versie 4.2
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL-partyluidspreker
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
  • 1 x AC netsnoer (AC-plug varieert per regio)
JBL PartyBox 100 - What's in the Box

Meer support

• Informatie over Partybox-verbinding

De Partybox 310 kan geen verbinding maken met andere Partybox-modellen zoals de Partybox 100, 200 of 300 via een TWS-verbinding. De Partybox 310 kan alleen verbinding maken met een andere Partybox 310 met een TWS-verbinding.

In tegenstelling tot de Partybox 200 en 300 beschikt de 310 niet over RCA-aansluitingen.

Houd er echter rekening mee dat als u meerdere verschillende Partybox-modellen hebt, verbinding via Daisy Chain met behulp van de Aux In/Out- of RCA In/Out-aansluitingen mogelijk is. Om bijvoorbeeld een Partybox 300 met een Partybox 310 aan te sluiten, hebt u een RCA-naar-Aux-kabel of een adapter nodig. De Partybox 100 en Partybox On-The-Go hebben alleen Aux in-aansluitingen, dus deze moet aan het einde van de Daisy Chain zijn.

• Welke Bluetooth-versie zit er in de Partybox-luidsprekers?

Alle vier Partybox-modellen (100, 200, 300, 1000) gebruiken Bluetooth 4.2.

• Hoe een Bluetooth-verbinding met uw mobiele apparaat te maken

Koppelen met Bluetooth

1. Druk op de BT knop knop op de Partybox om het pairingproces op te starten.
    2. Pak uw mobiel apparaat.
    3. Ga naar instellingen --> Bluetooth --> Bluetooth inschakelen --> BT AAN
    4. Vind de Partybox luidspreker waarmee u een Bluetooth-verbinding wilt maken.
             BT instellingen
    1. U hebt nu een verbinding en kunt uw favoriete muziek streamen.
      1. OPMERKING: Er kunnen maar twee apparaten tegelijkertijd verbonden zijn en als u via het tweede Bluetooth-apparaat wilt luisteren, stopt het eerste met afspelen.
      2. Om afspelen met Bluetooth te stoppen, steek een USB-apparaat erin.
    BT verb
    1. Zingen tijdens het afspelen van Bluetooth-muziek

Je kunt je eigen karaoke-feestje bouwen met je JBL Partybox. Sluit gewoon je microfoon (alleen geleverd met de Partybox On The Go) aan, verbind je mobiele apparaat via Bluetooth en begin met het afspelen van muziek en met meezingen. Zo simpel is het!

2. Geluidseffecten opnemen.

Ga naar het volgende Youtube-adres om een instructievideo te bekijken over hoe u geluidseffecten op de JBL PartyBox 1000 kunt opnemen: https://www.youtube.com/watch?v=vcuIPVfnC8Q&list=PLPlXZNivfAs4mndPKnjUkB2ZggcA4cZvc&index=6&t=0s
    3. Hoe vind je de softwareversie?

De softwareversie vinden

1. Houd de knoppen 'volume' en 'basversterking' 5 seconden ingedrukt.
      2. Een stem begint met het opnoemen van de nummers die de huidige softwareversie aangeven.
    4. Wordt mijn Partybox ondersteund door de JBL Partybox-app?

Dit model wordt niet ondersteund door de JBL Partybox-app.
    5. Muziek afspelen via het gebruik van een USB-stick

USB-stick

1. Neem een lege USB str-stick met een snelheid van 2.0.
      2. Zorg dat deze is geformatteerd met FAT16 of FAT32.
      3. Je kunt alleen de volgende muziekbestanden afspelen: MP3 (32-320 kbit/s), WMA(32-320 kbit/s) en WAV(44,1 K/48 K/192 K).
      4. De Partybox ondersteunt tot 8 submappen.
      5. De bestanden worden in alfabetische volgorde afgespeeld, eerst vanuit hoofdmappen en vervolgens vanuit submappen.
    6. Mogelijkheden en beperkingen van de TWS-modus

U kunt twee dezelfde Partybox-modellen (bijv. 2 x Partybox 310 of 2 x Partybox 100) met elkaar verbinden in de TWS-modus door de Bluetooth-knop op beide luidsprekers 5 seconden ingedrukt te houden of door op de speciale TWS-knoppen op de achterpanelen van beide luidsprekers op de Partybox 110, 310 en 710 in te drukken. Het is mogelijk om set van twee verschillende Partybox-modellen te koppelen met behulp van een bedrade verbinding (bijv. 1 x Partybox 310 en 1 x Partybox 100). Het is ook mogelijk om twee verschillende Partybox-modellen draadloos te koppelen in de Party-modus, maar dit is alleen mogelijk met de nieuwere Partybox-modellen: de Partybox 110, 310 en 710. De Partybox 200 en 300 kunnen in de TWS-modus worden gekoppeld omdat ze van hetzelfde model zijn, behalve de aanwezigheid van een batterij in de Partybox 300. Als u een instrument of microfoon aansluit op één Partybox-luidspreker terwijl u TWS gebruikt, wordt het instrument of de microfoon die is aangesloten op één luidspreker alleen door deze luidspreker gereproduceerd. U hoort het instrument of de microfoon niet in beide luidsprekers. Als het noodzakelijk is om instrumenten te reproduceren via twee of meer PartyBox-luidsprekers, is het mogelijk om een RCA- of aux-kabel te gebruiken die is aangesloten via de RCA-, aux- of daisychain-uitgangen op de luidspreker waarop het instrument of de microfoon is aangesloten, bedraad met de RCA-, aux- of daisychain-ingang van de secundaire luidspreker. Als alternatief kan een kleine mengtafel worden gebruikt om de audiobronnen aan te sluiten op deze mixer en het gemengde audiosignaal via een bedrade verbinding naar de luidsprekers te sturen.

7. PartyBox TWS-informatie

Het is mogelijk om twee JBL PartyBox-luidsprekers van hetzelfde model via TWS (True Wireless Stereo)-modus aan elkaar te koppelen.

PartyBox On-The-Go/100:
      Koppel eerst alleen de linker PartyBox aan het gekozen apparaat, met de rechter PartyBox uitgeschakeld. De luidspreker die het eerst wordt verbonden, wordt automatisch het linkerkanaal. Zet nu de rechter PartyBox aan en ga verder met de TWS-koppeling (hieronder beschreven).

PartyBox 200/300/1000:
      Een knop (L/R) aan de achterkant van de luidsprekers wordt gebruikt om het juiste kanaal aan de luidsprekers toe te wijzen na het tot stand komen van de koppeling (pairing).
      Om de TWS-modus te activeren, houdt u de Bluetooth-knop op de eerste luidspreker ingedrukt totdat het meldsignaal na ongeveer 5 seconden klinkt. Houd vervolgens de Bluetooth-knop op de tweede luidspreker ingedrukt totdat het meldingssignaal klinkt (zoals hieronder te zien is). De TWS-modus is nu geactiveerd. Om TWS uit te schakelen, houdt u de Bluetooth-knop op een van de luidsprekers ingedrukt of schakelt u een luidspreker uit.
      Partybox 110/310/710/Encore/Essential:
      Druk op de knoppen met het label TWS op beide luidsprekers om de luidsprekers in de TWS-modus te verbinden (weergegeven in item 2 in de onderstaande afbeelding, met twee luidsprekers op de knop).
      TWS kan op afstand worden geactiveerd en gedeactiveerd in de JBL Partybox-app, naast het toewijzen van de linker- en rechterkanalen aan de juiste luidsprekers.
      Zodra de TWS-verbinding is ingesteld, staat deze standaard in de Stereo-modus als beide luidsprekers van hetzelfde model zijn. Anders staan de luidsprekers standaard in de Party-modus als er verschillende Partybox-modellen worden gebruikt. Je kunt ook schakelen tussen de Stereo- en Party-modus in de JBL PartyBox-app als twee dezelfde Partybox-modellen worden gebruikt.

Let op: om de TWS-modus in te schakelen, moet de luidspreker hetzelfde model hebben, met uitzondering van de PartyBox 200 en PartyBox 300 die via TWS kunnen worden gekoppeld. U kunt TWS niet inschakelen voor een PartyBox 1000 en een PartyBox 300. U kunt geen TWS inschakelen voor een PartyBox 100 en PartyBox 200. Het is echter mogelijk om maximaal twee van de Partybox 110, 310, 710 of Encore/Essential met elkaar te verbinden in de Party-modus. De twee luidsprekers hoeven dan niet van hetzelfde model te zijn, maar de Stereo-modus is niet mogelijk.
    8. Hoe te resetten naar de fabrieksinstellingen

De Partybox resetten

1. Houdt de knoppen "Play/Pause" en "Volume +" samen ingedrukt gedurende 10 seconden.
      2. De JBL Partybox zal na 10 seconden uit gaan, en is dan gereset.
    9. Informatie draadloze microfoon

Met de JBL Wireless Microphone-set kunnen 2 x draadloze microfoons* worden aangesloten op elk Partybox-model door middel van een dongle die is aangesloten op de microfoon/gitaaringang. Daarnaast kan een 3e bedrade microfoon, zoals de JBL PBM100 bedrade microfoon, ook worden aangesloten op de microfoon-/gitaaringang.

*Dit omvat de Partybox On-The-Go, er kunnen maximaal 2 draadloze microfoons tegelijkertijd worden aangesloten en gebruikt. De standaard meegeleverde Partybox On-The-Go microfoon kan alleen worden aangesloten op de Partybox On-The-Go waarmee deze wordt geleverd. Hij kan ook niet draadloos worden aangesloten op andere Partybox-modellen of draagbare luidsprekers dan de Partybox On-The-Go waarmee hij wordt geleverd. Er kan slechts één standaard, gebundelde Partybox On-The-Go draadloze microfoon tegelijk worden aangesloten, tenzij de JBL Wireless Microphone wordt aangeschaft (apart verkrijgbaar), een reserveonderdeel werkt alleen als vervanging, niet tegelijkertijd.

PartyBox-modelMicrofoonregelingGebruikte poortenMAX
      100/1101 bekabeld OF 2 draadloos (dongle)Mic-poort2
      2001 bekabeld OF 2 draadloos (dongle)Mic-poort2
      3001 bekabeld OF 2 draadloos (dongle)Mic-poort2
      310/7101 bekabeld EN 2 draadloos (dongle)Mic-poort EN Mic-/gitaarpoort3
      10001 bekabeld OF 2 draadloos (dongle)Mic-poort2
      On-The-Go1 bekabeld EN 1 draadloos (vooraf gekoppeld)
      OF

2 Draadloos (dongle)
      Mic-poort EN gekoppeld
      OF
      Mic-poort (vooraf gekoppelde microfoon werkt niet tegelijkertijd wanneer dongle wordt gebruikt)
      2
      OF
      2
    10. Beschikt mijn luidspreker over een luidspreker-/spraakassistentfunctie?