JBL Charge Essential - Gun Metal - Portable waterproof speaker - Hero JBL Charge Essential - Gun Metal - Portable waterproof speaker - Front JBL Charge Essential - Gun Metal - Portable waterproof speaker - Back
JBL Charge Essential - Gun Metal - Portable waterproof speaker - Hero

JBL Charge Essential

Eindeloze avonturen met de JBL Charge Essential. Deze draagbare Bluetooth-luidspreker wordt geleverd met krachtige Original JBL Pro Sound, plus een handige powerbank, in één robuuste, duurzame uitvoering. Via een handige USB-poort kun je snel je apparaten opladen, zodat je nog langer kunt DJ'en. Jij krijgt iedereen de dansvloer op, dankzij de dubbele passieve radiator die het geluid nog intenser maakt met rijke, diepe basklanken. Met een afspeeltijd tot 20 uur en een IPX7 waterbestendig design, kun je doorfeesten waar en zolang je maar wilt.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 20
Output (W) 5

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 65 Hz - 20k Hz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 21.3 x .89 x .87
Afmetingen (inch) 8.4 x 3.5 x
Gewicht (kg) .77
Gewicht (lbs) 1.7

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP 1.3, AVRCP 1.5
Bluetooth-frequentie 2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth ≤ 9 dBm (EIRP)
Bluetooth versie 4.1
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Charge Essential
  • 1 x Micro USB-kabel
  • 1 x Veiligheidsblad
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
JBL Charge Essential - What's in the Box

Meer support

• Procedure voor reset naar fabrieksinstellingen

De JBL Charge resetten:

Volume+ en Afspelen/Pauzeren 2 seconden ingedrukt houden terwijl de luidspreker is ingeschakeld

Opmerking: Als de Charge eerder was gekoppeld aan een telefoon/tablet, verwijder dan de luidspreker uit uw lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten. Nu de fabrieksinstellingen zijn hersteld, wordt de koppelingsmodus automatisch geactiveerd wanneer u het apparaat weer voor het eerst inschakelt.