JBL Flip Essential - Gun Metal - Portable Bluetooth® speaker - Hero JBL Flip Essential - Gun Metal - Portable Bluetooth® speaker - Back JBL Flip Essential - Gun Metal - Portable Bluetooth® speaker - Left
JBL Flip Essential - Gun Metal - Portable Bluetooth® speaker - Hero

JBL Flip Essential

Geniet van superkrachtig kamervullend stereogeluid met de JBL Flip Essential ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker. Met een oplaadbare 3000mAh Li-ion batterij die garant staat voor 10 uur non-stop afspeeltijd van hoge kwaliteit. De behuizing voldoet aan de IPX7-norm, is waterbestendig en gemaakt van duurzaam materiaal. Van de keukentafel tot bij het zwembad en van zonnige ochtenden tot regenachtige avonden, de Flip Essential vergezelt je in elke situatie en bij elk weertype.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Bluetooth versie 4.1
Afspeeltijd muziek (uur) 10
Output (W) 2 x 8

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 6.4 x 16.9 x 6.4
Afmetingen (inch) 2.5 x 6.7 x 2.5
Gewicht (kg) 0.47
Gewicht (lbs) 1.0

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth versie 4.1
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Flip Essential
  • 1 x Micro USB-kabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Veiligheidsblad
  • 1 x Garantiekaart inbegrepen
JBL Flip Essential - What's in the Box

Meer support

• Hoe u uw apparaat terug kunt zetten naar de standaard fabrieksinstellingen

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de luidspreker op uw telefoon of tablet, of als u alle eerdere Bluetooth-koppelingen van de luidspreker wilt verwijderen, kan het noodzakelijk zijn om de luidspreker 'te resetten naar de fabrieksinstellingen'.

Hoe te resetten
    Verwijder eerst de luidspreker uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten in de instellingen van de telefoon of tablet.
    Houd vervolgens, met de luidspreker ingeschakeld, de knoppen Volume + en Afspelen tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt totdat het apparaat uitschakelt.
    De luidspreker is nu gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Koppelingsproblemen met een computer of pc

In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
    De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.

Categorie:

Connectivity
  • Wat zijn de verschillen tussen de FLIP 5 en FLIP Essential?

Hieronder ziet u de verschillen tussen de functies en specificaties van de FLIP 5 en FLIP Essential:
    Functies
    FunctiesFlip 5Flip Essential
    IPX7-waterbestendigJaJa
    Aux-ingangNeeJa
    Automatisch uitzettenJaJa
    BluetoothJaJa
    SpeakerphoneNeeNee
    Integratie van stemassistentNeeNee
    OplaadkabelJaJa
    Opladen via USB-CJaNee
    Opladen via micro-USBNeeJa
    PartyBoost-connectiviteitJaNee
    JBL Connect-app-compatibiliteitJaNee
    Social ModeJaNee
    Racebaan-vormige driverJaNee
    Beschikbare kleuren111

*Omdat de FLIP Essential niet compatibel is met de JBL Connect-app:
    is het niet mogelijk om meerdere luidsprekers te verbinden, de luidspreker een andere naam te geven of audiofeedbackgeluiden uit te schakelen (voor aan/uit/bluetooth-pairing/verbonden).
    Als u deze functie wilt, raden we u de Flip 5 aan.

Specificaties
    SpecificatiesFlip 5Flip Essential
    Afspeelduur muziek (uur)1210
    Uitgangsvermogen (W)20 W RMS2 x 8 W RMS
    Batterijcapaciteit (mAh)48003000
    Oplaadtijd (uur)2,53,5
    Afmetingen (cm)18,1 x 6,9 x 7,416,9 x 6,4 x 6,4
    Afmetingen (inch)7,1 x 2,7 x 2,96,7 x 2,5 x 2,5
    Gewicht (kg)0,540,47
    Gewicht (lbs)1,191,0

Beide luidsprekers bieden veel functies en uitstekend geluid. De FLIP Essential is goedkoper dan de FLIP 5. Het komt allemaal neer op wat voor soort functies uw voorkeur hebben, zoals een lang batterijgebruik of misschien een betaalbare prijs voor een goede metgezel!

Welk product u ook kiest, u zult niet teleurgesteld zijn over de geluidssignatuur en functies van de JBL Legendary!

Nog steeds aan het twijfelen?
    Vraag onze specialist om meer informatie en feedback.