Boost TV

Compacte TV Speaker

Verkocht vanaf 2015 tot 2018

Aan de slag met uw Boost TV

Maximum SPL
92dB
Rated power
30W
Transducer
2 x 50mm
Audio Inputs
1 Analog, 1 Optical, Bluetooth
System Frequency Response
60Hz – 20kHz
Dimensions (H x W x D)
3.3" x 14.8" x 4.8" (84 x 376 x 122mm)

Compact size with room-filling sound, designed for all of your screens

JBL Boost TV is een ultra-compacte TV luidspreker die de audio van je TV direct verbetert met verrassend krachtig, kamervullend geluid.JBL Boost TV, slechts 380mm lang, biedt geweldige geluidskwaliteit voor je slaapkamer of home theater TV. Verbeter de geluidservaring van je televisie met JBL Boost TV's diepe bass-tonen, virtuele surround sound en Dolby® Digital voor HD-films. Of stream via Bluetooth audio van je draadloze mobiele apparaat. Pak hem uit, ga op de bank zitten en sluit hem direct en eenvoudig aan op je televisie met een analoge of digitale (optische) kabel. Zet het volume hoger met de afstandsbediening van de JBL Boost TV of gebruik de afstandsbediening van je eigen TV.JBL SoundShift™ technologie werkt gelijktijdig met je TV en draadloze mobiele apparaat en stelt je in staat automatisch te schakelen tussen het geluid van je TV en het geluid van je telefoon of tablet. JBL Connect technologie koppelt meerdere JBL Connect luidsprekers draadloos met elkaar.

Sluit één kabel aan op je HDTV en ervaar filmgeluid op de manier waarop het bedoeld is om te worden gehoord. (optische kabel meegeleverd)
Werkt gelijktijdig met je TV en draadloze mobiele apparaat en stelt je in staat automatisch te schakelen tussen het geluid van je TV en het geluid van je telefoon of tablet.
Ervaar virtuele surround sound zonder kabels of luidsprekers met Harman Display Surround.
Koppel draadloos maximaal 3 smartphones of tablets met de luidspreker en geniet van verrassend krachtig, kamervullend geluid.
Bouw je eigen geluidssysteem door het aansluiten van meerdere JBL Connect luidsprekers om je luisterervaring te optimaliseren.
Houd de installatie eenvoudig met één afstandsbediening: de afstandsbediening die je al gebruikt voor je TV. (JBL mini-afstandsbediening ook meegeleverd in de verpakking)
Ervaar home theater geluid uit een ongelooflijk compact formaat.

Meer support

21 resultaten