JBL Tuner 2 - Black - Portable DAB/DAB+/FM radio with Bluetooth - Hero JBL Tuner 2 - Black - Portable DAB/DAB+/FM radio with Bluetooth - Front JBL Tuner 2 - Black - Portable DAB/DAB+/FM radio with Bluetooth - Back
JBL Tuner 2 - Black - Portable DAB/DAB+/FM radio with Bluetooth - Hero
  • JBL Tuner 2 - Black - Portable DAB/DAB+/FM radio with Bluetooth - Swatch Image
  • JBL Tuner 2 - White - Portable DAB/DAB+/FM radio with Bluetooth - Swatch Image

JBL Tuner 2

In de keuken. Bij het zwembad. In het park. Je kunt je favoriete DAB/DAB+/FM-radiostations overal mee naartoe nemen. De slanke JBL Tuner 2 is een compacte, draagbare radio met kristalhelder geluid, Bluetooth en 12 uur afspeeltijd. Schakel snel naar je favoriete zenders dankzij 5 vooraf ingestelde knoppen en eenvoudig leesbare zenderinformatie op het scrollende lcd-scherm. De radio is IPX7-waterproof en is dus bestand tegen een eventuele regenbui. Uren luisterplezier. Van het nieuws en het weer in de ochtend tot muziek en entertainment in de avond.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Transducer 1 x 44,5 mm
Nominaal uitgangsvermogen 5 W RMS
DAB-bandbreedte 174,928 MHz – 239,200 MHz (Band-III)
FM-bandbreedte 87,5 MHz – 108 MHz (verschilt per land)
Frequentiebereik 80 Hz - 20 KHz (-6 dB)
Signaal-ruisverhouding > 80 dB
Type batterij Lithium-ion polymeer 9,075 Wh
Oplaadtijd voor batterij 3.5 uur (5 V/0,9 A)
Oplaadinvoer 5 V, 1,2 A
Afspeeltijd voor muziek maximaal 12 uur radio luisteren (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (B x H x L) 180 x 70 x 72 (mm)/7.08''x 2.76''x 2.83''
Gewicht 0,543 kg /1.20lbs

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth®-versie 4.2
Bluetooth®-profiel A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Frequentiebereik Bluetooth®-zender 2,402 GHz – 2,480 GHz
Vermogen Bluetooth®-zender 0 - 9 dBm (EIRP)
Modulatie Bluetooth®-zender GFSK/π/4 DQPSK/8DPSK
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Tuner 2
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
JBL Tuner 2 - What's in the Box

Meer support

• Firmwareversie controleren

De firmwareversie controleren:
    Houd de knoppen 'Preset 1' & 'Preset 5' langer dan 10 seconden ingedrukt.
  • Hoe herstel ik de fabrieksinstellingen van Tuner 2 en XL?

De reset voor de Tuner 2 en Tuner XL werkt als volgt:
    Reset naar fabrieksinstellingen - Houd de Preset 1 & Bluetooth-knoppen ingedrukt voor meer dan 10 seconden.
  • Tuner 2 – DAB ontvangst problemen

Er is een zelden voorkomend probleem waar sommige DAB-radiostations niet kunnen worden gevonden , na het uitvoeren van een scan.
    Als u dit probleem ervaart , is er hiervoor een firmware-update beschikbaar, waarmee dit probleem opgelost kan worden.
    Lees de update instructies eerst goed door en ga daarna verder met de installatie van de update.

Klik alstublieft op de onderstaande link, om deze update te downloaden:
    JBL TUNER 2

Mocht u verder nog vragen hebben over deze update, of omtrent de installatie van de update. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.