JBL Cinema SB110

2.0 channel soundbar

Aan de slag met uw JBL Cinema SB110

Voeding
100 - 240VAC, ~ 50/60Hz
Totale uitgangsvermogen luidspreker (Max. @THD 1%)
110W
Totale uitgangsvermogen Soundbar (Max. @THD 1%)
2 x 27W + 56W
Soundbar transducer
2 x 2.25" full range driver + 2 x 2.5" woofer
Temperatuur wanneer in bedrijf
0°C - 45°C
Maximale SPL
82dB
Frequentiebereik
40Hz - 20KHz
Audio-ingangen
1 Optisch, Bluetooth (USB is alleen voor service.)
Soundbar Afmetingen
950 x 90 x 55 (mm) / 37.4” x 3.5” x 2.1”
Soundbar Gewicht
2,6 kg
4,2
Bluetooth-profiel
A2DP V1.3/ AVRCP V1.5
Bluetooth frequentiebereik
2402MHz-2480MHz
Bluetooth Max. zendvermogen
<0dbm (EIRP)
Modulatietype
GFSK, π/4 DQPSK
Note
WARNING!! This product contains a button/coin cell battery and is hazardous. Keep batteries away from children. Batteries can cause severe or fatal injuries in 2 hours or less if swallowed or placed inside any part of the body. Medical attention should be sought immediately if it is suspected the battery has been swallowed or placed inside any part of the body.
HDMI video-uitgang (met Audio Return Channel)
1
HDMI HDCP-versie
1,4

Eenvoudig. Compact. Krachtig.

De JBL Cinema SB110 is een probleemloze soundbar met ingebouwde subwoofer voor diepe bass-tonen. Het beschikt over Bluetooth voor draadloze muziek en verbinding in één HDMI ARC kabel voor een optimale gebruikerservaring. Met 110W vermogen, full range drivers, twee 2.5" woofers en Dolby Digital levert het krachtig geluid en de ultieme luisterervaring.

De ingebouwde subwoofer levert diepe bass. Het is niet nodig een andere kast of extra kabels in je kamer te gebruiken.
Levert een krachtig geluid dat films tot leven brengt.
Stream en geniet van al je muziek draadloos vanaf elk mobiel apparaat.
Een enkele HDMI ARC kabelverbinding zorgt voor de eenvoudige installatie en een probleemloze gebruikerservaring.