Bar 5.0 MultiBeam - Grey - 5.0 channel soundbar with MultiBeam™ technology and Virtual Dolby Atmos® - Hero Bar 5.0 MultiBeam - Grey - 5.0 channel soundbar with MultiBeam™ technology and Virtual Dolby Atmos® - Front Bar 5.0 MultiBeam - Grey - 5.0 channel soundbar with MultiBeam™ technology and Virtual Dolby Atmos® - Back
Bar 5.0 MultiBeam - Grey - 5.0 channel soundbar with MultiBeam™ technology and Virtual Dolby Atmos® - Hero

Bar 5.0 MultiBeam

Maak je kijk- of game-ervaring meeslepender dan ooit met de winnende combinatie van JBL Multibeam™-technologie en Virtual Dolby Atmos®. Voel het geluid om je heen en beland midden in de actie met een diepe bas, zonder dat je een extra subwoofer nodig hebt. Met Chromecast built-in™, AirPlay en Alexa Multi-Room Music (MRM) voor ongelooflijk eenvoudig muziek streamen en multi-room-mogelijkheden. Met Bluetooth geniet je ook van muziek met je smartphone of tablet. Het strakke ontwerp van de JBL Bar 5.0 MultiBeam, met zijn grilpatroon en metalen afwerking, past in elk interieur. Hij is compact en eenvoudig te gebruiken, kan worden bediend met je huidige tv-afstandsbediening of met behulp van de meegeleverde, intuïtieve afstandsbediening.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Totale uitgangsvermogen luidspreker (Max. @THD 1%) 250W
Totale uitgangsvermogen Soundbar (Max. @THD 1%) 5 x 50W
Transducer 5 x 48 mm x 80 mm racebaan-drivers + 4 x  3 inch (7Transducer
Voeding 100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz

Audiospecificaties

Max SPL 92 dBA
Frequency Response 50Hz - 20KHz
1 Optical, Bluetooth, Chromecast, AirPlay 2, Alexa MRM, USB
MP3-codec MPEG 1 laag 2/3, MPEG 2 Laag 3, MPEG 2.5 laag 3 (alleen VS), Dolby Atmos, PCM

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (WxHxD) 709x 58x 101 mm, 27,9x 2,3x 3,9"
Gewicht 2.8kg

Specificaties regelaansluiting

Type A, USB-classificatie 5V DC, 0,5 A
(*8USB afspelen is beschikbaar in Amerikaanse uitvoering. Voor andere versies is USB alleen voor service.)
Bluetooth versie 4.2
Bluetooth-profiel A2DP V1.2, AVRCP V1.5
Bluetooth frequentiebereik: 2400 – 2483.5 MHz
Vermogen Bluetooth-zender <10 dBm (EIRP)
Wi-Fi-netwerk IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G Wifi-frequentiebereik 2412-2472 MHz (2,4 GHz ISM-band, VS en Canada 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G Wifi-zendervermogen <20 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi frequentiebereik: 5.15 - 5.35GHz, 5.470-5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
5G Wifi-zendervermogen <23 dBm (EIRP)
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x soundbar
  • Afstandsbediening met 2 batterijen
  • Netsnoeren (maximaal 8 stuks afhankelijk van de SKU in een bepaalde regio)
  • 1 x HDMI-kabel
  • 2 x L-vormige beugel voor wandmontage met schroeven
  • Beknopte handleiding
  • Garantiekaart
  • Veiligheidsinformatieblad
Bar 5.0 MultiBeam - What's in the Box

Meer support

• Wanneer ik mijn luidspreker probeer in te stellen met de Google Home-app, krijg ik een bericht met de tekst "Apparaat moet voor het instellen worden geactiveerd". Hoe ga ik verder?

Als u dit bericht ziet, moet u de Device Utility-app downloaden uit de Google Play Store. Volg de instructies in de app om uw luidspreker te activeren en ga vervolgens terug naar de Google Home-app om de installatie te voltooien.

• Ik heb mijn luidspreker verbonden met de Device Utility-app, maar de Google Home-app kan de luidspreker niet vinden. Wat moet ik doen?

Sluit de Google Home-app en start deze opnieuw of start uw telefoon opnieuw. Start de Google Home-app opnieuw en de luidspreker zou nu moeten verschijnen.

• Wanneer ik de Device Utility-app gebruik om mijn luidspreker in te stellen, verschijnt mijn wifi-netwerk niet in de lijst. Hoe kan ik verbinding maken met mijn wifi-netwerk?

Als het netwerk niet verschijnt, kunt u handmatig de netwerknaam (SSID) en het wachtwoord invoeren om verbinding te maken.