JBL PBM100 Wired Microphone - Black - Wired Dynamic Vocal Mic with Cable - Hero JBL PBM100 Wired Microphone - Black - Wired Dynamic Vocal Mic with Cable - Front JBL PBM100 Wired Microphone - Black - Wired Dynamic Vocal Mic with Cable - Right
JBL PBM100 Wired Microphone - Black - Wired Dynamic Vocal Mic with Cable - Hero

JBL PBM100 Wired Microphone

Plug in en rock met de PBM100 microfoon met kabel, de perfecte vocale microfoon voor liveoptredens voor jouw JBL PartyBox-luidspreker. De PBM100 is gemaakt voor alle JBL PartyBox-luidsprekers en levert een ongeëvenaarde geluidservaring. Eenvoudige plug & play-instellingen, zodat je direct kunt beginnen met meezingen met je favoriete nummers. De PBM100 verandert elke gelegenheid in een feest vol bekende meezingers en herinneringen die je nog lang bij zullen blijven. Het feest kan beginnen!

Algemene specificaties

Polair patroon Cardioïde
Frequentiebereik 50Hz- 15 kHz
Gevoeligheid -55 ± 3 dBV/Pa
Elektrische impedantie 600 ohm
Uitgangstype 6,3 mm audio-uitgang
Contacten 3-pins

Afmetingsspecificaties

Afmetingen:Ø46.7mm x L188mm
Nettogewicht 110 g

Meegeleverd met product

• 1 x JBL PBM100 microfoon met kabel
  • 1 x adapter voor 6,3 mm naar 3,5 mm
  • 1 x beknopte handleiding
  • 1 x garantiecertificaat
  • 1 x veiligheidsblad
JBL PBM100 Wired Microphone - What's in the Box