Hoe kan ik bluetooth resetten

Druk met de Flip3 AAN, de bluetooth-knop kort in om de paarmodus te openen terwijl de andere reeds aangesloten BT-bron verdergaat met afspelen. Nu kunnen twee bronnen elkaar afwisselen met afspelen door eerst op "play" te drukken op de ene bron en dan op de andere bron. Degene die wordt overschreven gaat over in de pauzemodus. Druk voor het volledig resetten Blue als de Flip3 aanstaat en gepaard is, de bluetooth-knop in en houd langer dan 3 seconden ingedrukt. Het lampje van de bluetooth-knop gaat uit en de verbinding wordt verbroken. Druk de bluetooth-knop nog een keer in voor een nieuwe paring.