UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Hero UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Front UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Back
UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Hero
  • UA True Wireless Streak - Black - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Swatch Image
  • UA True Wireless Streak - Teal - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Swatch Image
  • UA True Wireless Streak - White - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Swatch Image
  • UA True Wireless Streak - Red - Ultra-compact In-Ear Sport Headphones - Swatch Image

UA True Wireless Streak

UA True Wireless Streak is gemaakt voor maximale prestaties met minimale afmeting en afleiding. Een licht design met Sport Flex Fit-oordopjes voor optimaal comfort en een ergonomisch design getest door atleten. UA waterbestendige technologie biedt bescherming tegen de elementen en legendarisch JBL-geluid biedt het vermogen met een rijke bas die je motiveert om tot het uiterste te gaan. Bionic Hearing maakt gebruik van TalkThru Technology, waarmee je snel op je workoutpartner kunt reageren en Ambient Aware-technologie zorgt dat je je bewust bent van wat er om je heen gebeurt. Een keer snel tikken biedt perfecte bediening en de reflecterende accenten zorgen dat je altijd goed zichtbaar bent. Een oplaadhoes die je met gemak in je zak kunt steken biedt 18 uur totale afspeeltijd, zodat je tot het uiterste kunt gaan om je grenzen te verleggen.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Materiaal oordopje Silicon
Maat van driver (mm) 5.8

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 97
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms) 16
Aantal drivers per oor 1

Afmetingsspecificaties

Charging Case Weight (oz) 2.2
Earpiece Weight (oz) 0.6
Gewicht van oplaadcase (g) 63.5
Gewicht van oordopje (g) 13.6

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.7
Bluetooth-frequentie 2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0 - 10dbm
Bluetooth-versie 5
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• 1 X UA Streak True Wireless-oordopjes
  • 3 X Oordopjes
  • 3 X Sport Flex Fit-oordopjes
  • 1 X Oplaadhoes
  • 1 X Type-C USB-kabel
  • 1 X 12 maanden UA MAPMYRUN premium lidmaatschap
  • 1 X QSG/Veiligheidsinformatieblad/Garantiekaart/Waarschuwingskaart