JBL Tune 125BT - White - Wireless in-ear headphones - Hero JBL Tune 125BT - White - Wireless in-ear headphones - Front JBL Tune 125BT - White - Wireless in-ear headphones - Detailshot 1
JBL Tune 125BT - White - Wireless in-ear headphones - Hero
  • JBL Tune 125BT - White - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 125BT - Coral Orange - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 125BT - Grey - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 125BT - Black - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 125BT - Blue - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 125BT - Teal - Wireless in-ear headphones - Swatch Image

JBL Tune 125BT

De JBL TUNE 125BT koptelefoon met JBL Pure Bass-geluid biedt een gemakkelijke, draadloze oplossing voor je dagelijks gebruik met de mogelijkheid om handsfree telefoongesprekken te voeren. En je batterij gaat tot wel 16 uur mee. Stel je eens voor: een koptelefoon die in 2 uur opgeladen wordt, die wordt geleverd in schitterende nieuwe kleuren, met een platte kabel die niet in de knoop raakt en die lichtgewicht genoeg is om uren achter elkaar te dragen. De magneten zorgen ervoor dat de koptelefoons niet bungelen als ze niet worden gebruikt en met de multipunt-verbinding mis je nooit een oproep. De JBL TUNE 125BT koptelefoon zal een essentieel onderdeel worden van jouw muzikale leven.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Maat van driver (mm) 8.6

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 96dB SPL/1mw
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms) 16

Afmetingsspecificaties

Formaat driver 8,6 mm
Gewicht (g) 16,2 g

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-frequentie 2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, DQPSK, 8-DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0~4dBm
Bluetooth-versie 5.0
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• 1 x TUNE 125BT koptelefoon
  • 3 maten oordopjes (S, M, L)
  • Type-C-oplaadkabel
  • Waarschuwingskaart
  • Garantiekaart
  • Veiligheidsinformatieblad
  • QSG

Meer support

• Firmware-informatie - JBL Firmware Update App

Als u problemen ondervindt bij het loskoppelen van de Bluetooth-verbinding van uw hoofdtelefoon' en het opnieuw verbinden terwijl u op stand-by staat, is er een nieuwe app voor firmware-updates om dit probleem op te lossen. Download eerst de app "JBL Firmware Update" (zie onderstaande links).
    Google Play Store:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jbl.tune.update
    App Store: https://apps.apple.com/gb/app/jbl-firmware-update/id1548227663

Nadat u de firmware van uw hoofdtelefoon hebt gedownload, kunt u deze van daaruit bijwerken.
    Hieronder ziet u stap-voor-stap afbeeldingen van het updateproces.

Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg

• Kan mijn hoofdtelefoon tegelijkertijd op twee mobiele apparaten worden aangesloten?

Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.