JBL Reflect Aero TWS - White - True wireless Noise Cancelling active earbuds - Hero JBL Reflect Aero TWS - White - True wireless Noise Cancelling active earbuds - Front JBL Reflect Aero TWS - White - True wireless Noise Cancelling active earbuds - Back
JBL Reflect Aero TWS - White - True wireless Noise Cancelling active earbuds - Hero
  • JBL Reflect Aero TWS - White - True wireless Noise Cancelling active earbuds - Swatch Image
  • JBL Reflect Aero TWS - Black - True wireless Noise Cancelling active earbuds - Swatch Image
  • JBL Reflect Aero TWS - Mint - True wireless Noise Cancelling active earbuds - Swatch Image
  • JBL Reflect Aero TWS - Blue - True wireless Noise Cancelling active earbuds - Swatch Image

JBL Reflect Aero TWS

De JBL Reflect Aero oordopjes met POWERFINS blijven veilig zitten met beter passende Oval Tubes. Dit maakt deze oordopjes perfect voor jouw actieve levensstijl. Blijf gefocust met True Adaptive Noise Cancelling, terwijl je dankzij Smart Ambient alert blijft op je omgeving. Dankzij de snel oplaadbare 24-uurs batterij mis je nooit een beat van je persoonlijke soundtrack. Of je nu een wandeling maakt of aan een serieuze workout begint. Aangedreven door de rijke JBL Signature Sound. En dankzij de 3 microfoons op elk oordopje voer je perfecte gesprekken. Waar je ook heen gaat. Daarnaast zijn de oordopjes IP68 stof- en waterbestendig.

Algemene specificaties

Maat van driver (mm) 6.8

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 99
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms) 16
Actieve frequentierespons 20 Hz – 20 kHz

Afmetingsspecificaties

Charging Case Weight (oz) 1.6
Earpiece Weight (oz) .5
Gewicht van oplaadcase (g) 45
Gewicht van oordopje (g) 13

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.8
Bluetooth-frequentie 2.400 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth < 12 dBm
Bluetooth-versie 5.2

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Reflect Aero oordopjes
  • 1 x 3 formaten oortjes
  • 1 x 3 maten POWERFINS versterkers
  • 1 x type-C USB-oplaadkabel
  • 1 x oplaadcase
  • 1 x garantie/waarschuwing (W/!)
  • 1 x beknopte handleiding/veiligheidsinformatieblad (S/i)
JBL Reflect Aero TWS - What's in the Box