GX-A604

4-Kanaals Full Range Versterker

Verkocht vanaf 2013 tot 2014

Aan de slag met uw GX-A604

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Number of Channels
4 channels
Number Of Channels
4 Channels
Amplifier Power (RMS)
4 ohm... 60W x 4, <1% THD+N
Power Handling (peak)
435W
Signal-to-Noise Ratio
93dB
Frequency Response
20Hz – 20kHz
Total Harmonic Distortion
<1%
Input Sensitivity
200mV-20V
Variable Bass Boost
0 to + 12dB @ 45Hz
MSRP U.S.
$179.95 each
Signal-to-Noise Ratio
93dB
Total Peak Power Output
435W
THD + N
;less than 1%
Frequency Response
20Hz-20kHz
Input Sensitivity
20mV-20V
Bridged Power Output
170W x 2 into 4 ohms
4-Ohm Power Output
60 Watts RMS x 4 channels
Variable Bass Boost
0 to + 12dB @45Hz
2-Ohm Power Output
85 Watts RMS x 4 channels
Width (in)
8-1/8
Depth (mm)
300
Height (mm)
52
Depth (in)
11-13/16
Width (mm)
206
Height (in)
2-1/16
Dimensions (H x W x D)
2-1/16 inch x 8-1/8 inch x 11-13/16 inch (52mm x 206mm x 300mm)

Powerful and Compact 435-Watt Amplifier

De GX-A604, een 435-watt, vier-kanaals, full-range powerhouse, met on-board variabele elektronische crossovers en variabele Bass EQ op de achterste kanalen, is zonder twijfel een veelzijdig bouwsysteem. De GX-A604, met een enorm vermogen in een behuizing van 52mm hoogte, 206mm breedte en 300mm lengte, is eenvoudig te installeren maar kan ook dienen als de basis voor een geavanceerd geluidssysteem. De kenmerken zijn ondermeer een aluminium koellichaam, ingebouwde elektronische crossover-netwerken en bass boost circuits.

The GX-A604 is equipped with both low-level and high-level inputs, allowing conncetion to virtually any factory or aftermarket head unit. Low-level input is made via standard RCA connectors and high-level inputs made via a supplied Molex connector and harness.
The 12dB per octave electronic crossover is fixed at 80Hz and can be selected either high-pass or low-pass. This allows the GX-A602 can be used as a an amplifeir to drive full-range speakers or as a subwoofer amplifier.
The GX-A602 also has an switchable bass boost circuit on the rear channels that adds a fixed at 45Hz and will provide+12dB of gain.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Bel onze support-afdeling

Bel onze support-afdeling

Bel ons nu op: +31 207960986

Maandag - Vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00

Stuur een email aan onze support-afdeling

Stuur een email aan onze support-afdeling

We zijn er van maandag t/m zondag om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Stuur ons een email
Chat met onze support-afdeling

Chat met onze support-afdeling

Chat is open op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 en van 10:00 - 16:00 in het weekend.

message

WhatsApp Ons

Stuur ons een bericht op +31 207960986 of klik hier

Maandag - vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00