GRAND TOURING GTR 104

4-kanaal 1500watt full-range versterker

Verkocht vanaf 2016 tot nu

Aan de slag met uw GRAND TOURING GTR 104

Product Specificaties

Peak Power
1500W
2-Ohm Power Output
120Wrms x 4, <0.1% THD+N
Signal-to-Noise Ratio
>75dB (ref 1 W output @ 4 )
4-Ohm Power Output
100Wrms x 4, <0.1% THD+N

GTR Stadium Amplifiers

Max Power: 1500W Peak Power Output, 4Ω: 100Wrms x 4, <0.1% THD+N Power Output, 2Ω: 120Wrms x 4, <0.1% THD+N Power Output, 4Ω Bridged: 240Wrms x 2, <0.3% THD+N Signal-to-Noise Ratio: >75dB (ref 1 W output @ 4Ω) Bluetooth® Audio Streaming Clari-fi™ Music Restoration Technology Party Mode allows sharing of streaming content Cabin Controls and Telephone Integration High Efficiency, Low Distortion Class D Design

De drie twee full-range, meerkanaals GTR-versterkers 104 en 7535 modellen) zijn voorzien van Bluetooth-® connectiviteit voor draadloze audiostreaming vanaf mobiele telefoons en andere apparaten. Je kunt telefoongesprekken ontvangen via je car-audiosysteem met een druk op de toets op het meegeleverde bedieningspaneel.
Clari-Fi™, een eigen ontwikkelde DSP-technologie, verwerkt in de GTR-104 en GTR-7535 versterkers, analyseert muziekbestanden en verbetert sterk gecomprimeerde digitale muziekbestanden in real time. Een "predictive algoritme" herstelt audiomateriaal dat tijdens het compressieproces werd verwijderd. Clari-Fi™ werkt met alle afspeelapparaten en audiobronnen. Het verlengt hoge-frequentie bandbreedte, herstelt de natuurlijke warmte van vocals en verbreedt het geluidsbeeld. Kortom, Clari-Fi™ geeft je digitale muziek haar ziel terug.
De GTR-104 en GTR-7535 versterkers bieden Party Modus, een multi-koppelingfunctie die het Bluetooth® apparaten mogelijk maakt audio afzonderlijk te streamen. Wanneer Party Modus op het bedieningspaneel in het voertuig is geselecteerd, kan iedereen in de auto de gewenste muziek kiezen.
De GTR-104 en GTR-7535 meerkanaals versterkers zijn voorzien van een bedraad bedieningspaneel met een omni-directionele microfoon en brengt diverse bedieningsfuncties binnen handbereik. Je kunt Bluetooth® koppelingen activeren, telefoongesprekken aannemen, Party Modus selecteren en Clari-Fi™ annuleren.
Elke GTR-versterker, inclusief de full-range modellen, is een Klasse D. Deze hoge efficiëntie, lage warmte versterkers genereren veel vermogen zonder veel stroom af te nemen, en hebben een compact formaat.
De GTR-104 beschikt over full-range lijnuitgangen. Dit stelt ze in staat om het audiosignaal door te geven aan extra versterkers die subwoofers aandrijven en je systeem configuratie-opties vergroten.

Bel onze support-afdeling

Bel ons nu op: +31 207960986

WhatsApp Ons

Stuur ons een bericht op +31 207960986 of klik hier