JBL PRX ONE

Alles-in-één-, actieve kolom-PA met mixer en DSP

Aan de slag met uw JBL PRX ONE

Product Specificaties

Vermogen (W, ononderbroken)
1000
Vermogen (W, piek)
2000
Frequency Response Hz (±3 dB)
40 - 20,000
Maximum SPL (peak dB)
130
Dekkingspatroon (nominaal)
130° x 30°
Breedte (in)
18.9
56.6
Breedte (mm)
482
Hoogte (in)
33.4
Altura (mm)
850
25.7
Diepte (inch)
25.4
Diepte (mm)
647
Mobiele app beschikbaar voor iOS en Android
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Feedbackonderdrukking
Ja
Muziek-ducking
Ja

Geluid dat de lat en het dak hoger legt

De JBL PRX ONE alles-in-één-, actieve kolom luidspreker, is een akoestisch geoptimaliseerde kolomarray met een 7-kanaals digitale mixer, een volledige reeks professionele DSP, toonaangevende audioconnectiviteit, Bluetooth-functionaliteit en de universele JBL Pro Connect-appbediening. Geniet van ongeëvenaarde kracht en prestaties in een strak en compacte behuizing: PRX ONE levert een verbluffende max. SPL van 130 dB, met een consistente projectieafstand van voor naar achter, dankzij de op maat gemaakte 12-tweeter kolomarray met JBL AIM akoestische technologie, 12-inch basreflexwoofer en ingebouwde versterker van 2000 watt (piek). Kies voor een geweldig geluid, met behulp van PRX ONE's volledige reeks professionele Lexicon- en dbx-effecten, waaronder echo, vertraging, compressie en dbx DriveRack-technologie met AFS Pro automatische feedbackonderdrukking. Sluit microfoons, instrumenten, mobiele apparaten aan met de veelzijdige I/O's van PRX ONE (inclusief fantoomvoeding en Hi-Z-ingangen en professionele Neutrik-connectoren) en geavanceerde Bluetooth 5.0-functies. Werk snel en gemakkelijker met de intuïtieve, door Soundcraft ontworpen digitale mixer met een dubbele modus. Instelbaar op algemene mengfuncties of kanaaleffect bediening, allemaal regelbaar via de app of via het ingebouwde kleuren-LCD scherm. PRX ONE is echt ideaal voor DJ's, muzikanten, scholen, entertainment en event locaties, bedrijfspresentaties, verhuurbedrijven en gebedshuizen. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die de allerbeste geluidsweergave wil, creatieve controle en connectiviteit nodig heeft in een stijlvolle, complete kolom PA die ideaal is voor zowel geïnstalleerde als draagbare/portable toepassingen.

Levert een consistente, gelijkmatige HF-spreiding in de gehele ruimte
Breidt de low-end-respons uit tot 35 Hz
Maakt bediening op afstand van maximaal 10 units mogelijk met behulp van de JBL Pro Connect-app
Levert consistente dekking in het hele publieksgebied
Zorgt voor een natuurlijkere diepe low-end-response en een soepele, uniforme response over het gehele frequentiebereik
Geometrisch geoptimaliseerde array-shading technologie zorgt voor consistente dekking in de hele ruimte
Biedt schoon, efficiënt systeemvermogen, superieure headroom, lage THD en bescherming tegen spanningspieken
Behoud constante bandbreedte op elk volume niveau
Geeft eind gebruikers volledige controle over de input faders en individuele kanaalinstellingen zoals bas, mid, hoge tonen en effecten
Delay, reverb chorus, echo en subsynth, met presets voor eenvoudige installatie
Biedt vele gebruikersinstellingen op basis van kennis en ervaring
Met AFS (Automatic Feedback Suppression), 8-bands master EQ, systeem limiter, plus gates en compressie op elk kanaal voor ongeëvenaarde dynamische instellingen
Zorgt ervoor dat spraak altijd wordt gehoord
Biedt eenvoudige toegang tot alle PRX ONE functies
Optimaliseer direct het systeemgeluid
Voorzien van met koper bedekte paaldelen om vervorming bij hoge frequenties tot een minimum te beperken