JBL Charge Essential 2

Draagbare waterbestendige luidspreker met powerbank

Verkocht vanaf 2021 tot nu

Voorganger product: JBL Charge Essential

Aan de slag met uw JBL Charge Essential 2

40
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
60 Hz - 20k Hz
Afmetingen (cm)
22.0 x 9.60 x 9.34
Afmetingen (inch)
8.7 x 3.8 x 3.8
0.93
2.05
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 12 dBm (EIRP)
5.1
4
20
Ja

Eindeloos afspelen en opladen

Neem het feest met je mee, ongeacht het weer De JBL Charge Essential 2-luidspreker levert de krachtige JBL Original Pro Sound. Tot 20 uur afspeeltijd en een powerbank om je apparaten opgeladen te houden zodat het feest de hele nacht door kan gaan. Regen? Drank gemorst? De IPX7-waterbestendige Charge Essential 2 is overal tegen bestand.

De JBL Charge Essential 2 heeft een racetrack-vormige driver, een aparte tweeter en twee pompende passieve JBL-radiatoren voor een diepere bas. De geoptimaliseerde transducer levert een grotere geluidssterkte. De JBL Charge Essential 2 biedt krachtig geluid, waar je ook bent.
Stoppen hoeft niet. Je kunt gewoon doorgaan. De JBL Charge Essential 2 heeft een batterijduur van wel 20 uur, zodat je dag en nacht kunt feesten.
Neem je luidsprekers overal mee naartoe. Poolparty? Perfect. Plotselinge regenbui? Geen probleem. Beachparty? JBL Charge Essential 2 is IPX7-waterbestendig voor zorgeloos gebruik wanneer je buiten bent.
Stream draadloos muziek vanaf je telefoon, tablet of elk willekeurig apparaat met Bluetooth.
Je kunt gewoon doorfeesten. Dankzij de ingebouwde powerbank kun je je apparaten opladen zonder de muziek te hoeven stopzetten.

Meer support

2 resultaten
  • Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.