JBL® CONTROL XSTREAM

DRAADLOZE STEREO LUIDSPREKERS MET CHROMECAST BUILT-IN

Aan de slag met uw JBL® CONTROL XSTREAM

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Modelnaam
JBL Control XStream
Transducer voor lage frequenties
133mm (5.25”) woofer
Transducer voor hoge frequenties
25mm (1”) tweeter
Nominaal vermogen
30W RMS per kanaal
Frequentiebereik
70Hz - 20kHz
Signaal-ruisverhouding
80dBA
Ingangsaansluitingen
WiFi, Bluetooth®, Aux-in
Productafmetingen (B x L x H)
253,5mm x 178mm x 145,5mm per luidspreker
Gewicht
2,65kg (primaire luidspreker); 2,63kg (secundaire luidspreker)
Verpakkingsafmetingen (B x L x H)
430mm x 230mm x 300mm
Brutogewicht
6,7 kg
Voeding
100-240VAC, 50/60Hz, 60 Watt
Stroomverbruik in slaapstand
<2.0W (primaire luidspreker), <0.5W (secundaire luidspreker)
Bluetooth® 4.2 versie
Frequentiebereik Bluetooth®-zender
2402−2480MHz
Vermogen Bluetooth®-zender
<4 dBm
Modulatie Bluetooth®-zender
GFSK π/4 DQPSK 8DPSK
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 5 G
5,150~5,350GHz, 5,470~5,725GHz, 5,725~5,825GHz
5 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
5 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5 G Wi-Fi-netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11 n/ac
Frequentiebereik Wi-Fi-zender 2,4 G
2412 – 2472MHz (2,4GHz ISM Band, VS 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2,4 G Wi-Fi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)
2,4 G Wi-Fi-modulatie
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4 G Wi-Fi-netwerkcompatibiliteit
IEEE 802.11b/g/n/ac
Stroomverbruik in slaapstand
2,0 Watt/uur
Opmerking - De JBL Control XStream is bedoeld voor het streamen van muziek via Bluetooth® en Wi-Fi-technologie. Dit product is ontworpen om direct aan te zijn en op elk moment het afspelen van muziek te kunnen starten. De JBL Control Xstream voldoet aan de energiewetgeving van de Europese Unie. Hij schakelt na 10 minuten inactiviteit over naar de slaapstand (netwerk stand-by), waarna hij opnieuw kan worden geactiveerd via Bluetooth® of WiFi.

Stream je muziek wanneer je maar wilt

De JBL® Control XStream is ’s werelds eerste draadloze luidsprekerset met Chromecast built-in, Spotify Connect en Bluetooth®. Krachtig en perfect voor gebruik zowel binnen als buiten. Met Chromecast built-in kun je direct via je smart device of via een spraakopdracht muziek van je favoriete muziek app, radio of podcast van diensten zoals Google Play Music, Spotify of Pandora naar je luidsprekers streamen, terwijl je met de Google Assistant werkt. Om je feest meer luister bij te zetten kunnen luidsprekers met Chromecast built-in gegroepeerd worden zodat hetzelfde nummer in elke kamer klinkt. Sterker nog, dankzij Spotify Connect bedien je je muziek moeiteloos door simpelweg de ‘PLAY’-knop op de luidspreker te gebruiken om je favoriete afspeellijst direct af te spelen.

Stream je muziek zonder onderbrekingen dankzij Chromecast built-in.
Luister direct naar je afspeellijst met ONE TOUCH van Spotify Connect.
Ervaar hoe draadloos stereogeluid de muziek recht voor je neus brengt.
Dankzij de Google Assistant kun je via spraakopdrachten* gemakkelijk het afspelen in meerdere ruimtes bedienen. *Vereist Google Home
Perfect voor poolparties of loungen aan het strand.
Dankzij de meerdere aansluitmogelijkheden kun je elk apparaat via Bluetooth® of de 3,5mm ingang verbinden.
Ondersteunt de nieuwste 802.11AC draadloze thuisnetwerk-technologie en dual-band (zowel 2,4 GHz als 5 GHz) WiFi-verbinding, wat resulteert in een snellere, krachtigere en stabielere draadloze verbinding.
Stel je systeem eenvoudig in en luister naar muziek in meerdere kamers met de Google Home app. Met een stap-voor-stap handleiding kun je snel beginnen met het streamen van je muziek.
Chromecast streamt rechtstreeks uit de cloud waardoor je de beste geluidskwaliteit krijgt. Geniet van kristalhelder geluid precies zoals de artiesten het bedoeld hebben.

Meer support

11 resultaten

Bel onze support-afdeling

Bel ons nu op: +32 (0) 28080136

WhatsApp Ons

Stuur ons een bericht hier