Synchros S300i

Premium On-Ear stereo hoofdtelefoon

Aan de slag met uw Synchros S300i

Product Specificaties

Type
On-ear headphones
Maximum SPL
115dB @ 30mW
Rated Power Input
30mW
Connector
3.5mm jack
Driver
Premium 40mm

Big on sound – precise in design

Beleef de revolutie in draagbaar geluid U kunt nu een sonische revolutie beleven in een draagbare vorm. De nieuwe JBL Synchros S300 breekt met het traditionele ontwerp van hoofdtelefoons. De S300 is lichtgewicht maar toch duurzaam, heeft een stalen hoofdband en lederen oorkussens. Comfort voor uren luisterplezier. De S300, geïnspireerd door dezelfde JBL-geluidssystemen die worden gebruikt in de meest prestigieuze clubs van de wereld, levert een gebalanceerde geluidsbeleving met fantastische helderheid en diepe, krachtige bas. Uiterst compact dankzij draaibare en opklapbare oorschelpen. De S300 is verkrijgbaar in 6 kleuren en is compatibel met iOS en andere smartphones.

Wetenschappelijk ontworpen oorschelp-akoestiek en eerste klas 40 mm drivers zijn de basis van de JBL PureBass performance. Ze leveren pure kracht en pulserende bas - het geluid dat men verwacht van de wereldleider in concertgeluid. Het resultaat spreekt voor zich: JBL's helderheid van geluid, op alle frequenties en volumes, laat u genieten van de zwaarste drums zonder ook maar iets in te boeten aan geluidskwaliteit.
De S300 heeft een 3D roterend, opklapbaar ontwerp zodat u de hoofdtelefoon gemakkelijk kunt opbergen of meenemen waar u ook bent.
Afneembare kabel met iOS 3-toets remote/microfoon kabel of een universele 3-toets remote/microfoon kabel. Optimale flexibiliteit waar u ook bent.